Now Reading
Talentų banke – nertas Izolinos pavasaris (Foto)

Talentų banke – nertas Izolinos pavasaris (Foto)

Talentų banke - nertas Izolinos pavasaris (Foto)

Laikas.lt

Šiandien „Talentų banke“ – Izolina ir jos nertos gėlės.

Viskas prasidėjo nuo gamtos grožio stebėjimo ir bandymo jį atkartoti. Labiausiai mane žavi besiskleidžiantys gėlių žiedai. Nuo pat vaikystės norėjosi pamatyti augalų žiedus, kažkaip juos įamžinti. Vaikystėje pati išmokau nerti vąšeliu ir man kilo mintis, o kodėl nepamėginus gėlių žiedus nunerti. Tik ilgai negalėjau sugalvoti, kaip tai padaryti. Vieną kartą gal prieš 35 metus, sename žurnale radau, kaip iš vielytės pasidaryti papartį. Tada ir prasidėjo visos mano idėjos. Mano gėlytės neriamos iš vielytės ir ant tinklelio, taip pat naudoju ir gamtines medžiagas, įvairias šakas, kurių prisirenku daugiausia prie ežerų, taip pat kelmus, įvairias kriaukles ir t. t.




Dabar savo kolekcijoje turiu padariusi įvairių kompozicijų, paveikslų ir įvairiaspalvių gėlių. Jaučiuosi labai laiminga galėdama tokiu būdu įamžinti visus norimus augalus.


PALAIKYKITE JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!
Kiekvieno mėnesio Laikas.lt žurnalo numeryje bus spausdinami du daugiausiai dėmesio susilaukę ir įdomiausi nauji talentai.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top