Now Reading
Kokias suknelės dėvėsite vasarą? (Foto)

Kokias suknelės dėvėsite vasarą? (Foto)

Kokias suknelės dėvėsite vasarą? (Foto)

Laikas.lt

Pavasaris ir vasarą puikiausias metas dėvėti suknelės. Jeigu norite atrodyti ir stilingai, ir madingai, siūlome susipažinti su suknelėmis, kurios bus madingiausios ateinantį sezoną.

Suknelės pagal ilgį

  • Ilgos suknelės

Ilgos suknelės mados bangos nepraleidžia nei vieną sezoną. Šį madingiausios bus lengvos, šilkinio (ar panašaus) audinio suknelės. Madingiausi raštai – spalvoti, taškuoti ir leopardo. Neprašausite, jeigu pirksite kelių sluoksnių suknelę.

  • Trumpos suknelės

Kai kurios moterys renkasi ilgas suknelės, o kitos nebijo parodyti savo kojų, todėl renkasi mini variantą. Svarbiausia, kad kiekviena dama šį sezoną gali atrasti madingą ir tinkančią mini suknelę. Dizaineriai0 „Paco Rabanne“, „Balain“ ir kiti prekiniai ženklai siūlo pačių įvairiausių formų ir spalvų suknelių.

  • Vidutinio ilgio suknelės

Vidutinio ilgio suknelės idealiai tiks toms, kurioms nepatinka ilgos suknelės, tačiau jos drovisi dėvėti trumpas. Vidutinio ilgio suknelė papuoš bet kokio amžiaus moterį ir derės skirtingomis progomis.

Suknelės pagal laikmetį

  • 1920 metų

Jau kuris laikas retro eros rūbai darosi vis madingesni, tačiau 2012 pavasario/vasaros sezoną tokio stiliaus rūbai bus viršūnėje. Puikų užuominų rasite seriale „Boardwalk empire“.

  • 1960 metų

Šią madą paskatino ir į aktualijas sugrąžino serialas „Mad men“. Rinkitės tiek amerikietiško, tiek britiško stiliaus 1960 m. sukneles.

Suknelės pagal kirpimą

  • Per petį

Suknelės per petį į madą įsiveržė jau 2012 rudens/žiemos sezoną.  

  • Klostės

2011 pavasario/vasaros kolekcijose dominavusios klostės sugebėjo išlikti madingomis ir ateinantį sezoną. Klostuota suknelė atrodo ne tik madingai, bet ir moteriškai.

  • Asimetrija

Visos moterys vertina klasikines sukneles, tačiau jeigu ieškote ko nors įdomesnio – rinkitės ypač madingą asimetriją.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Suknelės pagal raštą

Tam, kad būtumėte madinga, nebūtina kiekvienam sezonui pirkti naują suknelę. Savo spintoje galite atrasti jau seniai nenešiojamą madingą suknelę.

  • Gėlės

Net jeigu gėlių rašai nebuvo madingi, jie visada atrodė stilingai, ypač mėgstančioms romantišką stilių. Jeigu mėgstate gėles – ateinantį sezoną galėsite mėgautis nuostabiausiais gėlių raštais ir atrodyti ypač madingai.

  • Gyvūnai

Kaip jau minėjome anksčiau, kai kurie didieji prekiniai mados ženklai ateinančiam sezonui sukūrė gyvūnų raštų rūbų (ypač leopardo). Tačiau dabar madingi bus ne tik gyvūno kailio raštai, bet ir patys gyvūnai, pavaizduoti ant suknelės audinio.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top