Now Reading
Arterija gali pulsuoti ir mados bei muzikos ritmais (Video)

Arterija gali pulsuoti ir mados bei muzikos ritmais (Video)

Arterija gali pulsuoti ir mados bei muzikos ritmais (Video)

Laikas.lt

Artèrija (lot. arteria, gr. artēria) – kraujagyslė, kuria kraujas teka iš širdies skilvelių į visus kūno organus ir audinius; perkeltine prasme – svarbus susisiekimo kelias (automobilių, geležinkelio linija, laivybos upė); magistralė. Kitaip sakant, arterija yra esminis kultūrinio/biologinio/socialinio produkto išnešiojimo simbolis.

Kad arterija gali pulsuoti ir mados ritmais sėkmingai buvo įrodyta prieš du metus, kai iki tol dar gana mados požiūriu konservatyvų Kauną nušvietė pirmasis mados ir meno renginys „Art‘erija“. Apie pastarojo pasirodymo sėkmę dar dabar pasigirsta palaikantys nostalgiški atgarsiai.

Kovo antrą dieną, jau Kaune spėjusiame išgarsėti ir įsitvirtinti lofte „Gargaras“, inkubuojančiame savo industrinėse patalpose nemažą kiekį meno renginių, antrąjį kartą Kauną ir Lietuvą kaitins „Art‘erijos“ šėlsmas.

Vakaro tema – mados ir muzikos sintezė, pagausianti žiūrovus vilko šuoliu. Vilko grobuoniškas „mes arba jie“ susijungs su „Vilko“ fabriko dvasia neregėtai pasijai iškaukti.

Kaip žvėris reflektuoja miesto žmogų, kokias mintis ir instinktus jam kelia laukinis ir tarsi artimas dvikojo gyvenimas, veiksmai ir poelgiai? Originalus ir netradiciškas mados šou leis sukurti unikalų jaunųjų dizainerių pasirodymą-performansą, tokį pat gaivališką, tikrą ir laukinį.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Autentišką ir magišką atmosferą palaikys modernaus šokio grupės „Aura“ nariai; kurie, išreikšdami pagarbą Žvėriui, bus apsivilkę jo avatarų kostiumais. Erdvę sups gyvūnų piešiniai, vilko kaukių instaliacijos.

Video performansų atlikėjai ant sienų projektuos vaizdus, kuriančius laukinę aplinką. Norintieji galės ištapyti modelių kūnus su plėšrūniškais simboliais. Scenoje –viena įdomiausių ir stilingiausių gyvos lietuviškos elektroninės muzikos grupių Lietuvoje – „Keymono“, anksčiau vadinusis „Brassbastardz“.

Žvėris pabunda kovo 2 d., 22 val., Kaune. Norėdami nemokamai apsilankyti šiame renginyje dalyvaukite konkurse.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top