Now Reading
93-jų jogos trenerė lankstumu pranoksta savo studentus

93-jų jogos trenerė lankstumu pranoksta savo studentus

93-jų jogos trenerė lankstumu pranoksta savo studentus

Ekodiena.lt

Kaip manote, ar joga yra laimingos senatvės paslaptis? Jei nesate įsitikinę, jog yra, pažvelkite į šią nuostabią jogos trenerę!

2000 m. jogos trenerei buvo pakeistas klubo sąnarys. Tačiau net ir tokia sudėtinga operacija nesulaikė moters nuo noro toliau užsiiminėti joga. Tao Porchon-Lynch ir toliau kiekvieną dieną, 5 valandą ryto stebina savo studentus neįtikėtinu lankstumu.

jogos trenerė
Energinga 93 metų senjorė praktikuoja jogą jau daugiau nei 70 metų. Daugybę metų, laisvalaikiu ji papildomai lankė valso, sambos, ča ča pamokas.

„Aš taip pat mėgstu šokti fokstrotą, tai laukinis šokis“, – juokėsi Tao. „O tango – svaigus, lyg šampanas“.

Jaunystėje, iki jogos atradimo, moteris Indijoje dirbo modeliu ir aktore. Vėliau ji persikėlė į JAV , o kuomet Indijoje įsikūrė televizijos stotys, ji grįžo atgal.

Dabar jogos Tao moko Indijoje, Prancūzijoje ir JAV. Jau 45 metus ji yra sertifikuota trenerė ir yra apmokiusi daugiau nei 400 šimtus naujų trenerių.

„Joga užsiiminėju prieš miegą, o ryte atsikėlus manęs vėl laukia užsiėmimai su studentais“, – pasakojo energiją spinduliuojanti senjorė. „Kasryt keliuosi 5 valandą, o gulti einu vidurnaktį.“

Po 2000 metais atliktos viso sąnario keitimo, gydytojai prognazavo, kad moteris niekada nebebus tokia lanksti, kokia buvo ligi šiol. Pasirodo, medikai stipriai suklydo: tik pasveikusi, ji vėl ėmė lankyti pramoginius šokius.

„Aš esu beprotiškai užsispyrusi. Kai žmonės man sako, kad kažko negaliu padaryti , aš imu ir padarau. Svarbiausia yra tinkamai sutelkti savo mintis“, – tvirtina trenerė.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

jogos trenerė

Nuolat keliaujanti įkvepianti moteris pasakoja, kad ji turi susiplanavusi tiek daug darbų, kad neįsivaizduoja, kaip reikės viską spėti per likusį gyvenimą.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top