Now Reading
Natūrali medicina kovoje su sloga

Natūrali medicina kovoje su sloga

Natūrali medicina kovoje su sloga

Ekodiena.lt

Nors vaistinių lentynos gausiai nuklotos receptiniais ir nereceptiniais vaistais, kurių informaciniuose lapeliuose žadama, kad vos keletą kartų pavartoję išsigydysite varvančią nosį. Visgi, vaistukai ne visada veikia arba kartu su gydomuoju atkeliauja ir šalutinis poveikis.

Verta pagalvoti apie natūralius slogos gydymo būdus, kurie garantuoja saugumą ir veiksmingumą. Iš gausybės receptų atrinkome keturis efektyviausius, kurie greičiausiai išvys slogą iš jūsų organizmo ir ši nebenorės sugrįžti!

Norint išgydyti varvančią nosį patartina 3-4 kartus per dieną gerti žolelių arbatą. Galite rinktis įvairių žolelių mišinį, bet didžiausią efektą pasieksite, jei sudėtyje bus mėtų. Taip pat vienas iš svarbiausių ingridientų – 1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų vienam puodeliui arbatos (skonis ne pats geriausias, bet dėl greito rezultato – ištversite!). Geriant jau pirmąjį puodelį patartina su savimi turėti nosinaitę, nes nosis pradės valytis labai greitai.

Liaudies medicina slogą rekomenduoja gydyti taip: vatos gabaliuką suvilgyti svogūno arba česnako sultyse ir 10 minučių įsikišti į nosį. Kartoti 3 kartus per dieną 2–3 dienas. Kai sloga stipri, į kiekvieną šnervę kas 2 ar 3 valandas lašinti po 5 lašus šviežiai spausto alijošiaus.

Kelis kartus per dieną suvalgykite rėžiukų (tai tokios salotos, angl. Watercress). Šias salotas galite rasti prekybos centruose. Jie kaip mat nuramins jūsų bėgančią nosį. Rėžiukai taip pat ramina kosulį. Juos galite panaudoti ir arbatai – poveikis beveik toks pat, kaip valgant žalius.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Dar vienas labai išradingas slogos atsikratymo būdas – imbieras su kramtomąja guma. Paimkite mažą gabalėlį imbiero ir gabalėlį kramtomosios gumos. Juos sukramtykite į vieną masę, išsiskiriančias sultis nurydami. Imbieras šildo kūną, gerina kraujo apytaką taip padėdamas slogai išsivalyti. Šį procesą kartokite 3-4 kartus per dieną ir suprasite, kad slogą galite laisvai kontroliuoti.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top