Now Reading
Vaivorykštinės vestuvės su trupinėliu bohemos (Foto)

Vaivorykštinės vestuvės su trupinėliu bohemos (Foto)

Vaivorykštinės vestuvės su trupinėliu bohemos (Foto)

Laikas.lt

Vaivorykštė – pažado simbolis. Tad nenuostabu, kad jaunavedžiai jos tematiką pasirenka savo jausmams įtvirtinti. „Three Nails Photography“ įamžino Jennos ir Matto vaivorykštines vestuvių akimirkas. 

Pati ceremonija buvo ne tik saldi ir romantiška, bet ir be galo įnoringa, nes sužadėtiniai labai daug jėgų atidavė vietos paruošimui. Viskas nuo mažiausių smulkmenų buvo jų pačių padaryta.

Vestuvės vyko viduryje miško esančioje Jennos ir Matto draugų vasarnamyje, kuris buvo vienos dienos vestuvių dovana. Pora džiaugėsi galėdami sutaupyti patalpų nuomai skirtus pinigus.

Nuotaka, beje, avėdama lengvus sportbatukus, prie miško altoriaus žengė skambant ypatingai dainai, kurios žodžiai išgraviruoti net ant jaunojo žiedo.

Pora vestuvių metu laistė dovanotą medelį. Ši ceremonija simbolizuoja ilgaamžiškumą, juk kasdien, diena po dienos, jie drauge stebės augantį medį.

Laukinių gėlių puokštės, samanomis puoštas vestuvinis tortas, spalvoti vestuviai žiedai iš plastmasės, vaivorykštės spalvomis mirgantys pamergių makiažai ir suknelės, daugybė rankų darbo dekoracijų – išduoda, kad per šias vestuves neapsieita be įkvepiančio bohemos dvelksmo.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Jaunavedžiai sako, kad viskas tą diena buvo padaryta ne taip, kaip turi būti, o kaip jie nori. Kiekviena detalė, pasak jų, atspindėjo juos, ne tik kaip pavienius individus, bet ir kaip porą.

Planuojantiesiems savo vestuves Jenn ir Mattas pataria, nepagailėti pinigų fotografui ir tą dieną daryti tik tai, ko norisi. „Juk jums nereikės gyventi su tais žmonėmis, kuriems jaučiatės įsipareigoję, tad nebijokite nieko nuvilti, svarbiausia, kad tą dieną laimingi būtumėte jūs“, – sako nuostabias išskirtines vestuves pati surengusi ir laimingai susituokusi pora. 

Dėkojame vestuvių planuotojai Lapei už nuorodą.

Daugiau – nuotraukų galerijoje.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top