Now Reading
„Bacardi“ 150 metų proga – įspūdingiausias kubietiškas vakarėlis Lietuvoje

„Bacardi“ 150 metų proga – įspūdingiausias kubietiškas vakarėlis Lietuvoje

„Bacardi“ 150 metų proga – įspūdingiausias kubietiškas vakarėlis Lietuvoje

Laikas.lt

Pačiam žiemos įšalo sūkuryje, jei ne lietuvis į šiltus kraštus, tai šilti kraštai pas mus – Kuba atkeliauja į Lietuvą!

Vasario 4 dieną Bacardi romas švenčia 150 jubiliejų! Vedami nepakartojamos Bacardi istorijos ir Kubos žavesio, populiariausias romas pasaulyje organizuoja įspūdingiausią kubietišką šventę Lietuvoje. Tokio vakarėlio ir gimtadienio šventimo mūsų šalis dar nematė!

Viename žinomiausių klubų Vilniuje LOFTAS vasario 4 dieną yra kuriama mažoji Kubos interpretacija – į kelių šimtų kvadratinių metrų plotą bus sutelkta visa tai, ką geriausio pasauliui gali pasiūlyti ši egzotiška ir muzikali šalis Karibų jūros viduryje.

Renginys neprilygs jokiems standartams – tai bus unikalu ir savita! Kiekviename žingsnyje lankytojo lauks netikėtumai ir penkios autentiškos zonos, kurios palaipsniui transformuosis ir galiausiai taps vientisa erdve.

Jaukus kubietiškas baras, kubietiškų šokių pasirodymai, gyvai atliekamos bossanovos garsai kartu su soliste Giedre („Empti”, „Pieno lazeriai”) – tai tik tai, ką žada pati vakarėlio pradžia.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kartu su salsos šokių mokyklos pristatymu atsivers naujos erdvės, kuriose visų lankytojų lauks geros emocijos, rimti žaidimai, autentiška fotosesija, ir tikras kubietiškas pasirodymas – solistas Federico atskleis visą Kubos žavesį naujausiame „TABAMI goes Cuba“ projekte! Taip pat NO DJ’s su latino muzikos programa neleis jums nustygti vietoje iki pat paryčių.

Taigi vasario 4 d. visiems puikiai žinomas klubas tapęs “Casa de Bacardi” (liet. Bacardi namai), kviečia į tokį vakarėlį, koks būna tik kartą per 150 metų. Vakaras uždaras ir tik išrinktieji galės patekti į įspūdingiausią vakarėlį (dalyvaukite ir ieškokite galimybių patekti čia).

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top