Now Reading
Raudona šviesa – į pagalbą jūsų odai

Raudona šviesa – į pagalbą jūsų odai

Raudona šviesa – į pagalbą jūsų odai

Laikas.lt

Pavargote nuo brangių veido kremų ir procedūrų grožio salonuose? Niekaip negalite atsikratyti varginančių spuogų ir odos raukšlelių? Panašu, kad išeitis yra – raudona šviesa. Jos galia žmogaus organizmui jau seniai pripažinta ir sėkmingai naudojama NASA mokslininkų.

NASA raudoną šviesą naudojo žaizdų ir nudegimų ir tik visai neseniai – odos vėžio gydymui. Raudona šviesa – švelnus ir veiksmingas būdas gydyti ir taisyti įvairaus lygio odos problemoms.

Ši šviesa lengvai įsiskverbia į odos dermį ir gali nugalėti spuogus, padėti randų gijimui, egzemai, išlyginti raukšles. „Šviesa pagreitina kraujo cirkuliavimą pažeistoje vietoje. Taip į ją atnešama daugiau gijimui reikalingų medžiagų. Raudonos šviesos procedūros vis populiarėja“, – aiškino vienos Britanijos grožio klinikos direktorė Jo Martin.

Tačiau jeigu negalite pakęsti lankymosi grožio salone, jau sukurta ir visa eilė priemonių, skirtų gydymuisi namuose. Jos dažniausiai skirtos veido odos, pūslelių ar odos dėmių gydymui. Tereikia priemonę palaikyti ant pažeistos vietos po 1 minutę, 3 kartus per dieną. Gydymui dažniausiai užtenka 3 dienų.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Net jeigu jūsų oda yra pakankamai lygi, neturite spuogų ar nekamuoja lūpų herpis, raudonos šviesos terapijas galite naudoti profilaktikai ir jau po kurio laiko pastebėsite teigiamus pokyčius odos spalvoje ir panašiai.

Didžiojoje Britanijoje jau prekiaujama priemonėmis, veikiančiomis raudonos šviesos principais. Viena įmonių – Innovate Photonics. Tiesa, tai – ne pigus malonumas. Veido kaukės kaina gali siekti net 1200 litų, priemonė pūslėlėms gydyti – nuo 120 Lt.

Daugau informacijos anglų kalba rasite čia.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top