Now Reading
Dizaino savaitė® 2012 – BUS

Dizaino savaitė® 2012 – BUS

Dizaino savaitė® 2012 – BUS

Laikas.lt

Gegužės 5-14 dienomis Vilniuje vyks jau septintoji „Dizaino savaitė“. Šiemet ji bus vėl kitokia – dar demokratiškesnė, bet išlaikanti profesionalumą, atvira visiems ir visiems įdomi. Renginių programa prasidės Europos dienose, o baigsis „Dizaino savaitgaliu“ Ševčenkos gatvės loftuose.

Visos kitos dienos – kaip ir anksčiau – bus skirtos gyvai dizaino, kokybės ir stiliaus propagandai. Scena – jūsų! Renginių visuma mieste atkreipia vartotojų ir profesionalų dėmesį

į dzaino, kaip pagrindinio, unikalumą ir pridedamąją vertę kuriančio, proceso, reikšmę produkto gyvenime. Planuojami renginiai „Dizaino savaitės“ metu: neformate konkursas, designovation, nacionalinis Dizaino prizas, Dizaino savaitgalis, Architektūra prie vandens, „Kūrybinės partnerystės”, plakatų paroda „Auksinė bitė” ir kt. Būtent “Dizaino savaitės” formatas pastaruoju metu pasirenkamas Milane, Berlyne, Londone, Paryžiuje, Helsinkyje naujausių ir dizaino palytėtų gaminių pristatymui. Net ir krizės sąlygomis dizainas iškyla kaip viena svarbiausių produkto savybių, leidžiančių nesivelti į beatodairišką “nuolaidų karą”

Šiemet vėl bus parengtas ir 15 000 tiražu išplatintas jau tradicinis „Dizaino žemėlapis“. Jame bus pažymėti visi savaitės dalyvių taškai, pateikta išsami renginių programa. Taip pat renginių vietos bus specialiai žymimos „Dizaino savaitės“ juosta. Dalyvaujantys savo renginius galės reklamuoti kaip sudedamąją „Dizaino savaitės“ dalį. Nuorodos į dalyvių interneto svetaines ves iš bendros programos, kuri bus viešinama įvairiuose internetiniuose portaluose ir partnerių svetainėse. Viešųjų ryšių kampanija kasmet sulaukia vis daugiau žiniasklaidos dėmesio, nes renginys tapo jau tradiciniu ir svarbiu miesto gyvenime.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kviečiame savo mintimis ir veiksmais prisidėti prie 2012-ųjų „Dizaino savaitės“ sėkmės. Parodykime, kad esame ir esame svarbūs, įdomūs, smagūs ir reikalingi.

Dalyvių registracija iki kovo 15 dienos.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top