Now Reading
10 originalių idėjų Jai

10 originalių idėjų Jai

10 originalių idėjų Jai

Elegancija.eu

Pradžiai paprastas patarimas – venkite klišių. Jokių apatinių, banalių kvapniųjų žvakių ar pliušinių žaislų.

Esmė netgi ne dideliuose piniguose, suplotuose už kokį nors žinomo dailininko paveikslą. Kiekvienos geros dovanos grožis visad slypi tame, kaip akivaizdžiai ji išreiškia Jūsų originalumo paieškas, siekiant įtikti mylimajai ir išryškinti jos gerąsias savybes. Ko jokios kelnaitės ar jokie chalatai niekada ir nepadarys…

Bet visada padarys:

1. Skanėstai iš „Marks&Spencer“ – brangu pašėlusiai, bet tame ir slypi visas malonumas. Britaniška estetika, iš proto varantis skonis, pavėluotas ir banalus suvokimas, kad ne pinigai šiame gyvenime yra svarbiausia. Neseniai „Marks&Spencer“ skanėstai ir gėrimai išvis dar buvo madingiausias džentelmenų nešulys einant pas savo meilužes. Galbūt jau atėjo laikas atgaivinti šią tradiciją? Juoba kad ir alternatyvos jai nelabai ir yra.

2. Užsienietiško žurnalo prenumerata – būtent užsienietiško, o ne to, ką visos jos draugės gali rasti bet kuriame kioske ar degalinėje. Amerikietiško, britaniško arba rusiško „Tatler“, „Vanity Fair“, „Harper‘s Bazaar“ numeris visada atrodys išdidžiai, nusviestas nerūpestingai ant jos automobilio keleivio sėdynės. Smulkmena, bet draugėms nelabai malonu. Tuo pačiu pademonstruos, kad savo žingeidumu ir skoniu Jūsų mylimoji akivaizdžiai nebetelpa į šios liūdnos šalies rėmus.

3. Savo paties nuotrauka – įrėminta. Gali būti ir Jūsų bendra nuotrauka, taip pat įrėminta, žinoma. Prieš daugiau nei 100 metų, XX amžiaus pradžioje, kai fotografija tapo ypač madingas užsiėmimas, tokie portretai buvo „einama“ dovana. Tai visada atrodys subtiliai egoistiška, bet, kaip sakė Conradas Hiltonas, „tokios nuotraukos padeda susikaupti“.

4. Savi marškiniai arba marškinėliai – nes šiame pasaulyje dar nėra sukurta seksualesnio vaizdo, nei mergina, sekmadienio ryte vilkinti mylimojo marškinius ar marškinėlius.

5. Galvosūkis „Neo-cube“ – šių įmagnetintų rutuliukų manija, užvaldžiusi Holivudą negali būti be pagrindo. Ir išvis bet kuris galvosūkis, dovanojamas mylimajai, ne tik pademonstruos Jūsų pasitikėjimą jos protiniais gebėjimais, bet ir užims nemažą jos gyvenimo dalį, per kurią Jūs pats galėsite atlikti išties naudingus visuomenei darbus. Be to, visada galėsite žaisti jį ir pats. Tik būtina paminėti, kad „Neo-cube“ šiuo metu yra mėgstamiausias Kobe Bryanto žaislas, dėl kurio jis neretai praleidžia net treniruotes. Arba bet kurio kito aktoriaus/atleto/visuomenės veikėjo, kuris imponuoja Jūsų išrinktajai. Daugiau informacijos: www.neocube.lt

6. Jos gimimo dienos laikraštis – tai nesunku padaryti, bet efektas yra visada garantuotas. Užuot leidęs laiką picerijoje, skubėkite į Mažvydo biblioteką, ten pakelkite didžiausio tuo metu jos gimimo dienos dienraščio (tarkime, 1945 metų sausio 12 dienos „Tiesa“) numerį, nusikopijuokite jį ir įrėminkite. Šiaip yra smagu kartais paskaityti tuos leidinius, dar smagiau bus jai, kad ji pati yra ir buvo neatsiejama tos dienos dalis.

7. Savo ranka parašytas laiškas arba eilėraštis – svarbu tik, kad būtų aišku, jos jis rašytas kadaise, seniai. Tarkime, tada, kai Jūs buvote komandiruotėje Naujojoje Zelandijoje – apmokėtoje mokesčių mokėtojų pinigais, aišku. Taip pademonstruosite jai savo ilgesį, ir bet kuriuo atveju, tai atrodys kaip tikra Jūsų sąjungos relikvija. Maždaug tas pats, kaip viduramžiais pardavinėjami Kristaus kryžiaus liekanos, šventųjų pirštai ar apaštalų apdarų skiautės. Kainavo nemažai, ir vertinami buvo nuoširdžiai.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

8. Su sveikatingumu susijęs elektrinis aparatas – pavyzdžiui, „Philips“ garintuvė maistui gaminti garuose. Arba „Philips“ žadintuvas “Wake-up Light”, žadinantis šviesa. Reikiamas daiktas buityje bet kuriuo atveju. Tuo pačiu akivaizdus įrodymas to, kad rūpinatės jos sveikata ir gerbūviu.

9. Elektroninė knygų skaitytuvė „Kindle“ arba „Sony Reader“ – gal bent tai privers ją išvis skaityti knygas? Modernu ir ergonomiška. Pademonstruos Jūsų rūpestį aplinkosauga, technologinį pažangumą ir estetinį jausmą. Be to, ši skaitytuvė greičiausiai netruks jai atsibosti ir tada kuo puikiausiai galėsite naudotis ja ir pats.

10. „Tech pirštinės“ – keista, kad ji jų dar neturi. Pirštinės, skirtos naudotis „iPad“ ar kitais elektroniniais žaisliukais lauke, ypač žiemos metu visada atrodo žaismingai, linksmai ir valiūkiškai. Ir moderniai, be abejo. Nes naujausios technologijos Jūsų gyvenime tikrai užima nemažą dalį, ar ne?

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top