Now Reading
Alice Dellal reklamuos „Chanel Boy“ rankinių kolekciją

Alice Dellal reklamuos „Chanel Boy“ rankinių kolekciją

Alice Dellal reklamuos „Chanel Boy“ rankinių kolekciją

Justė Urbonavičiūtė
Nuotr. wwd.com, fashiongonerogue.com, nymag.com

Gandai sklandė dar praeitą savaitę, tačiau „Chanel“ dabar tikrai patvirtino, kad modelis ir nuolatos priekinėse mados pristatymų eilėse sutinkama Alice Dellal taps naujuoju „Boy“ rankinių kolekcijos veidu.

Mados namai jau parodė pirmąją užkulisių nuotrauką su „skustagalve“ Alice (mergina dar groja būgnais grupėje „Thrush Metal“), kurioje ji pozuoja Karlui Lagerfeldui. Dellal, sėdinti ant senovinio stalo, vilki puošnų kreminės spalvos „Chanel“ švarkelį ir rankose laiko blyškiai pilką „Boy“ rankinę.

„Prieš kelis mėnesius vykusios fotosesijos metu Karlas Lagerfeldas tiesiog įsimylėjo šią unikalią ir charizmatišką merginą, kuri yra ir modelis, ir muzikantė“, – pasakojo „Chanel“ mados namų atstovai. „Ši anksčiau nenumatyta sąjunga pagaliau tapo reali. Alice Dellal puikiai įkūnija visa, kas yra unikalu „Boy Chanel“ rankinių kolekcijoje, siekiančioje atsiriboti nuo tradicinės moteriškumo sampratos“.
 
Alice jau teko pozuoti „Ermanno Scervino“, „Mango“ ir „Agent Provocateur“ reklaminėms kampanijoms. Ir nors šis darbas su „Chanel“ – nebe pirmasis, tačiau neabejotinai yra pats reikšmingiausias.

Dažniausiai pastebima juodai pasiryškinusi akis ir vilkinti tinklinius drabužius bei juodą odinį motociklininko švarką, brazilų kilmės Alice dėmesio sulaukė 2003-iaisiais po Mario Testino fotosesijos prancūziškajam „Vogue“. Vardindama savo stiliaus dievaites ji mini amerikiečių pankroko grupės „Plasmatics“ vokalistę Wendy O Williams, Drew Barrymore 1992-ųjų trileriyje „Nuodingoji gebenė“ ir savo motiną Andrea, garsią brazilų manekenę. „Norėčiau labiau domėtis drabužiais. Aš nežinau dabartinių dizainerių“, apie mados įtaką pasakoja Alice.

Reklaminės kampanijos nuotraukos pasirodys kitų metų kovą ir taip Alice prisijungs prie „Chanel“ rankinių kolekcijas jau reklamavusių modelių – „Gossip Girl“ žvaigždės Blake Lively, dainininkės Lily Allen bei aktorės Diane Kruger.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top