Now Reading
Kas naujo, Christina Ricci? (Foto)

Kas naujo, Christina Ricci? (Foto)

Kas naujo

Laikas.lt
Nuotr. „Emmy“

Naujame „Emmy“ žurnalo numeryje aktorė Christina Ricci suspindi naujoje fotosesijoje. 31 metų aktorė atrodė moteriška ir seksuali.

„Tai tarsi fantazijos pasaulis. Mes esame moterys, gyvenančios 2011. Tačiau esame priverstos grįžti atgal, dėvėti vintažines suknelės ir gyventi praeitimi“, – apie šiuo metu itin populiarų vintažinį stilių mintimis dalijosi Ricci.

Aktorė šiuo metu filmuojasi naujame seriale – „Pan Am“. Tai drama, kurioje pasakojama apie stiuardesių gyvenimą. Ricci jame sukūrė pagrindinį Maggie Ryan vaidmenį, „Jeigu man kas nors atrodo gražu ir kokybiškai padaryta, aš visada norėsiu būti to dalimi. Kai pamačiau scenarijų, supratau, kad tai – gražus serialas“, – apie tai, kodėl nusprendė vaidinti „Pan Am“ pasakojo Ricci.

Interviu „Emmy“ fotosesijos metu aktorė taip pat atviravo apie artimus savo ir mamos santykius. Pasak jos, mama jai neleidžia užriesti nosies ir duoda tinkamus patarimus. Tokią draugystę ji vadina neįkainojama dovana. „Ji mane išmokė, kaip niekada nesijausti atstumtai. Juk daugelis žmonių net neįsivaizduoja, ko jie nori gyvenime“.

Ricci išpopuliarėjo vos sulaukusi 10 metų. Tuomet ji nusifilmavo itin didelio populiarumo susilaukusiame filme „Mermaids“. Dižiausio populiarumo aktorė susilaukė po filmo „Monsters“, kuriame suvaidino antraplanį Selby vaidmenį. Ricci dar galite išvysti tokiuose filmuose kaip „Prozac nation“, „Buffalo ’66“ ir, žinoma, „The Addams Family“, kuriame sukūrė nepamirštamą Trečiadienės vaidmenį.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top