Now Reading
„Yoga Rave“ – nemokamas naujo formato vakarėlis

„Yoga Rave“ – nemokamas naujo formato vakarėlis

„Yoga Rave“ – nemokamas naujo formato vakarėlis

Laikas.lt

Mėgstančius linksmintis blaiviai, atsipalaiduoti kokybiškai ir šėlti iš širdies – vėl kviečia, vienerių metų gimtadienį švenčiantis, nemokamas „Yoga Rave“ vakarėlis, kuris įvyks gruodžio 10 dieną Pranciškonų rūmuose.

Lygiai prieš metus Lietuvoje pradėtas organizuoti naujas vakarėlių ciklas, populiarumą pelnęs D. Britanijoje, Prancūzijoje, Ispanijoje, JAV ir kitose šalyse. Tai vakarėliai visiems, kurie nori linksmintis atsakingai, be alkoholio ir kvaišalų, su gera kompanija ir plačia šypsena.

„Yoga Rave“ vakarėliai siekia tapti nauja mada kūrybingam ir ieškančiam naujų potyrių jaunimui. Ši nauja vakarėlių forma – alternatyvi erdvė pailsėti su gera energijos doze ir pašėlti neįsispraudus į standartinius linksminimosi rėmus.

„Yoga Rave“ – tai šokiai, gyva muzika, šėlsmas, joga ir meditacija. Tai atsipalaidavimo ir draugiškumo atmosfera, tai entuziazmas be alkoholio, narkotikų ir cigarečių. Laukiami yra visi, norintys patirti „Yoga Rave“ vakarėlio išskirtinumą, nepaisant amžiaus ar kitų apribojimų,“ – sako renginio organizatoriai, žadantys nuotaikingą jogos pamoką, improvizuotą gyvą orkestrą, linksmybes ir šventinius pyragus.

Pasak organizatorių, su kiekvienu renginiu sulaukiama vis daugiau žmonių. Didėjantis susidomėjimas rodo, kad jaunimas ieško naujų iššūkių, vertina sveiko atsipalaidavimo būdus, sąmoningą laisvalaikį ir gerą savijautą net ir po pašėlusio vakarėlio.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Išskirtinę linksminimosi kombinaciją išbandyti būtina, kad netektų apie nepamirštamą vakarėlį išgirsti iš draugų lūpų.

YOGA RAVE Lietuvoje organizuoja Baltijos Gyvenimo meno labdaros ir paramos fondo savanoriai. Gyvenimo menas – visuomeninė švietėjiška pelno nesiekianti organizacija, daugiau kaip pusantro šimto pasaulio šalių įgyvendinanti švietimo, sveikatos apsaugos, reabilitacijos programas. 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top