Now Reading
Beldžiantis žiemos šventėms – „Skalvijos“ šventinių dovanų idėjos

Beldžiantis žiemos šventėms – „Skalvijos“ šventinių dovanų idėjos

Beldžiantis žiemos šventėms – „Skalvijos“ šventinių dovanų idėjos

Laikas.lt

Žiemos šventės, lauktos ar nelauktos, paprastai ateina netikėtai. Kad jos neužkluptų visai iš netyčių, „Skalvijos” kino centras kino mylėtojams paruošė kelias šventines dovanas.

Ne tik žiūrintiems filmus, bet ir nepasiklystantiems tarp režisierių bei aktorių pavardžių ir norintiems dar geriau susigaudyti kino pasaulyje, pravers „Trumpa kino istorija: nuo ištakų iki Antrojo pasaulinio karo“.

Gruodžio mėnesį perkantiems šią knygą (39,95 Lt) „Skalvijos“ kino centre, dovanosime du šventinius „Skalvijos“ bilietus į bet kurį „Skalvijoje“ rodomą filmą. Šventiniai bilietai galios kitų metų sausio – birželio mėn.

Ši kompleksinė dovana pravers tiek mėgstantiems knygas, tiek laisvalaikį leidžiantiems kino teatre, tiek ieškantiems dovanos draugų porai ar šeimai. „Skalvijos“ kasoje galite įsigyti šventinių bilietų už įprastą bilieto kainą – 12 Lt.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Šeimoms su vaikais kviečiame dovanoti „Karlsono kino“ kortelę ( 25 Lt). Ji galioja 4 asmenų šeimai iki kitų metų birželio mėnesio į savaitgalinius „Karlsono kino“ seansus. Juos sudaro itin turtinga filmų programa įvairaus amžiaus vaikams („Krokodilai“, „Mažylis Nikolia“, „Yp!“, „Raudona kaip dangus“, „Kovotoja“ ir kt.)

Nepamirškime kino per šventes, nes geras kinas moko, jaudina ir suartina!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top