Now Reading
Kokie yra drakono metais gimę žmonės?

Kokie yra drakono metais gimę žmonės?

Kokie yra drakono metais gimę žmonės?

Laikas.lt

Pagal kinų kalendorių, 2012 metai – drakono metai. Drakono ženklas simbolizuoja sėkmę, laimę ir stiprybę. Kokie yra drakonai pagal visus horoskopo ženklus?

Apie drakonus bendrai

Visi žmonės, gimę drakono metais, pasižymi tam tikromis bendromis savybėmis. Jie yra išradingi, siekiantys naujovių, pasitikintys savimi, drąsus, aistringi, charizmatiški, kartais gana arogantiški ir karštakošiai. Drakonai turi laisvą kūrybingą sielą ir visada sugeba užkurti ugnį sieloje (tiek sau, tiek kitiems).

Tokios asmenybės visada pasižymi spalvingumu ir atsparumu aplinkinių įtakai, siekiant savo tikslo. Nesuklyskite – drakonai tokie yra iš prigimties, o ne todėl, kad nori kažką parodyti kitiems. Visos šios savybės padeda drakonui atlaikyti visus iššūkius ir pasiekti tikslo: kad ir kuo jie užsiimtų, visada pasiekia viršūnę.

Drakonai yra linkę rizikuoti, todėl dažnai turi sveikatos problemų, sukeltų streso. Žinoma, jie galėtų išvengti tų problemų, jeigu sugebėtų išlikti ramesni. Todėl visiems drakonams yra itin rekomenduojama joga, sportas ar kiti užsiėmimai, padedantys pasiekti vidinę harmoniją ir išvengti streso.

Drakonai mėgsta būti lauke, gamtoje ir mėgautis grynu oru. Jie yra tikri gamtą mylintys ekstravertai. Todėl jų namuose labai reikalinga erdvė – jie dažnai gyvena neapsikrovę daiktais.

Meilėje drakonai yra visiškai atsidavę kitam ir dėl mylimo žmogaus gali, tikrąją to žodžio prasme, pereiti kalnus.

Kaip jau minėjome, drakonai yra kūrybingi ir turi laisvą fantaziją. Jie yra labai smalsūs ir viską stengiasi padaryti vienu ėjimu. Drakonai lengvai prisitaiko bet kokiame darbe, tačiau jiems geriau sekasi duoti nurodymus, negu jų klausytis. Jeigu dirbate su drakonu, galite visiškai juo pasikliauti.

Žymūs žmonės, gimę po drakono ženklu: Calista Flockhart, Colinas Farrellis, Courtney Cox, Courtney Love, Dinah Shore, Isabella Rossellini, Julia Ormond, Juliette Binoche, Reese Witherspoon, Roseanne Barr, Sandra Bullock, Wynonna Judd, Mattas Dillonas, Kirkas Douglas, Michaelas Douglas, Johnas Lennonas, Ringo Starras.

Kiti drakono metai: 2024
Laimingi skaičiai: 3, 4, 5, 6, 15, 21, 34, 35, 36, 45
Geriausiai sutaria su: gyvate, žiurke, tigru
Blogiausiai sutaria su: šunimi
Idealus darbas: vadybininkas, pardavėjas, aktorius, dainininkas, prodiuseris, ministras pirmininkas arba prezidentas, žurnalistas (ypač fotožurnalistas), architektas, astronautas, karo korespondentas.

Drakonai pagal visus zodiako ženklus

Avinas

Po drakono ženklu gimę avinai dažnai pasižymi gera išvaizda. Jie yra labai aktyvūs ir mėgsta leisti laiką su draugais. Tokie avinai dažniausiai gauna tai, ko siekia.

Svarstyklės

Svarstyklės, gimusios drakono metais, yra išsilavinusios ir labai kultūringos. Charizma – yra galingiausias jų įrankis, todėl juos labai mėgsta žmonės.

Jautis

Po šiuo ženklu gimę drakonai yra realistai ir retai kada skraido padebesiais, todėl pasižymi stiprybe ir ištverme. Toks drakonas dirbs sunkiai, tol, kol pasieks savo išsikeltus aukštus standartus.

Skorpionas

Skorpionai, gimę drakono metais, yra ekscentriški ir egzotiški. Tokie žmonės yra galingi, pasižymintys entuziazmu, susidomėjimu ir yra neįtikėtinai aistringi. Jie visiškai atsiduoda, kad ir ką bedarytų. Jeigu tokie drakonai įsimyli – tai yra amžina ir tikra, todėl jie to pačio tikisi ir iš savo partnerio.

Dvyniai

Tokie drakonai yra tikri artistai, didžiausią malonumą gaunantys iš pasirodymo scenoje. Jie gali puikiai atlikti kelias užduotis vienu metu. Jie nelaiko pykčio, tačiau labai greitai susierzina.

Šaulys

Tokie drakonai yra atviri ir tiesmuki. Jie padarys viską, kad apgintų savo ar artimųjų garbę. Tokie šauliai yra puikūs vadybininkai ir pardavėjai.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Vėžys

Drakono metais gimę vėžiai, taip pat, yra artistai. Artistai jie būna net buityje – tokio vėžio namai bus bohemiški ir jaukūs. Šie drakonai yra švelniausi iš visų kitų: mieli, rūpestingi individai. Jiems šeima – didžiausias prioritetas.

Ožiaragis

Drakono metais gimę ožiaragiai yra pragmatiški, kiek arogantiški ir produktyviai siekiantys savo tikslo. Jeigu prireiks, jie gali sėdėti kelias valandas vien tam, kad padarytų mažytį postūmį į priekį. Jie mėgsta prabangą, o darbas – prioritetas. Romantika ir meilė – tik antroje vietoje.

Liūtas

Liūtas – karalius, o pagal kinų horoskopą – imperatorius. Po liūto ženklu gimę drakonai yra tikri lyderiai. Jie kartais atrodo pasipūtę, tačiau iš tiesų yra pasišventę ir kilnūs žmonės.

Vandenis

Tokiems vandeniams naujovės – didžiausia aistra. Jie kartais būna nepraktiški, tačiau pasižymi intelektu, atviru požiūriu ir originalumu. Tokie vandeniai yra labai gerbiami žmonių.

Mergelė

Po mergelės ženklu gimusiems drakonams labai svarbios pareigos – jie daug dirba, kad galėtų didžiuotis, pavyzdžiui, direktoriaus pareigomis. Tačiau vadovais jie tampa ir ne veltui: jie pasižymi organizuotumu ir produktyvumu.

Žuvys

Žuvys, gimusios drakono metais, yra labai tvirto charakterio, energingos asmenybės. Kartais atrodo, kad tokie žmonės išsiblaškę, tačiau galiausiai visi supranta, kad, nepaisant to, tikslas pasiekiamas greitai.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top