Keletas patarimų, kaip madingai pasipuošti šventėms

Laikas.lt

Šventės yra puiki proga pasipuošti ne tik moterims, bet ir vyrams. Jeigu sukate galvas, kaip geriau atrodyti, siūlome jums keletą naudingų patarimų.

Žinoma, moterims maža juoda suknelė ir juodi aukštakulniai yra nemirštanti klasika, tačiau kartais taip norisi ko nors įvairesnio. Šventinis aprangos patarimų gidas padės pasirinkti, atrodyti puošniai ir kur kas įdomiau.

Balta spalva

Šį švenčių sezoną itin madinga balta spalva. Pasistenkite pasirinkti baltai žėrinčius papuošalus, sukneles, batelius ir, žinoma, baltus apatinius. Nuo galvos iki kojų apsirengusios baltai, tikrai neapsiriksite!

Pūsta – nauja juoda!

Pūsta suknelė ar papildomos detalės, pasak mados ekspertės Joyann King, yra „naujoji juoda“. Be to, taip dailiai pabrėšite ir išryškinsite moterišką figūrą.

Nėriniai

Nėriniai yra dar viena nemirštanti klasika, tačiau šį sezoną bus ypač madingi. Nėriniais puoštos kelnės, suknelės, sijonai, marškiniai atrodys šventiškai ir žaismingai.

„Ne“ blizgančioms ryškioms spalvoms

Kai norite pasipuošti, dažnai naudojate įvairius blizgučius. Tačiau per šias šventes pasistenkite atsisakyti ryškaus blizgesio. Mėnesienos ar sidabro spalva suteiks prabangos pojūtį.

Kūno spalva

Kūno spalva – viena iš šio sezono madingiausių. Jeigu nemėgstate baltos, kūno tempta kūno ar šampano spalvos suknelė bus geriausias pasirinkimas.

Šventinis fetišas

Jeigu šventiniam vakarėliui reikalinga šventinė apranga ir norite ko nors tikrai seksualaus, rinkitės šventinio fetišo detales. Seksualų lateksinį rūbą (pavyzdžiui, sijoną) derinkite su klasika. Pavyzdžiui, prie lateksinio sijono puikiai derės ilgarankoviai klasikiniai marškiniai.

Atsiskleidimas

Pamirškite gilias iškirptes priekyje ar nugaroje ir trumpučius sijonus. Jeigu norite atskleisti šiek tiek savo kūno – rinkitės šio sezono topus. Pavyzdžiui, suknelę, kuri apnuogina pilvuką.

Šortai

Taip, šortai tikrai nesiasocijuoja su šventine apranga. Tik ne šį sezoną! Atrodysite jaunatviškos, apsirengusios vienodos spalvos šilkine palaidine ir šortukais.

Retro

Retro suknelės džiugina ne vienos moters širdį. Tiesa, šioms šventėms rinkitės jas šiek tiek labiau liemenuotas.


kaip apsirengti per Naujus metus, mada, madinga, stilius, šventės, šventinė mada, žiemos mada 2012

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai