„TEDxVilnius 2011“ pranešimai bus transliuojami tūkstančiams interneto vartotojų

Laikas.lt

Paskutinius organizacinius darbus užbaigianti „TEDxVilnius“ komanda kviečia gruodžio 3 d. rezervuoti įkvepiančioms kalboms ir vaizdams.

Konferencija su tema „Adventure of Wonder“ ir 17 įvairiausių sričių pranešėjų žada prikaustyti tiek „Šokio teatre“ susirinkusiųjų, tiek tiesiogines transliacijas internetu stebinčiųjų bendraminčių dėmesį. Ir ne tik Lietuvoje – anglų kalba skaitomi pranešimai tiesiogiai sklis Didžiojoje Britanijoje, Estijoje, Latvijoje, Ispanijoje ir kitur.

„Jau keletą savaičių negalime atsistebėti ir atsidžiaugti visuomenės dėmesiu konferencijai. Nors bilietus į „Šokio teatrą“ pardavėme per pusdienį, iki šiol gauname laiškų su prašymais parduoti bilietą. Kita vertus, daug atsirado ir tokių žmonių, kurie pasiūlė organizuoti tiesiogines video transliacijas savo mokyklose, universitetuose ir darbovietėse“, – sakė konferencijos organizatoriai, primindami, kad „TEDxVilnius“ tikslas yra pasiekti kuo platesnį ratą žmonių ir paskatinti gyvas diskusijas.

Kasdien besipildančiame vietų, kuriose galima stebėti transliaciją, sąraše šiuo metu – Vilniaus licėjus, Vilniaus tarptautinė mokykla, VU, ISM, Kauno Valstybinis Dramos Teatras, Kauno Jėzuitų Gimnazija, KTU, VU KHF, LCC Tarptautinis universitetas, ŠU, Panevėžio Juozo Balčikonio Gimnazija, „Spindulio“ kino teatras ir kt.

Visuomenei atviros „TEDxVilnius“ konferencijos transliacijos vyks ir užsienyje: Didžiojoje Britanijoje (Londone, Birmingeme, Glazge, Šefilde, Edinburge, Varvike), Estijoje (Taline), Latvijoje (Rygoje), Ispanijoje (Sevilijoje), Juodkalnijoje (Podgoricoje) ir Portugalijoje (Lisabonoje).

Organizatoriai primena, kad visos „TEDxVilnius“ kalbos konferencijos metu, 10 – 19 val., bus tiesiogiai transliuojamos ir www.tedxvilnius.lt. „Labai kviečiame ateiti į artimiausią vietą, kur vyks transliacija – gal ten kils įtraukianti diskusija, o gal sutiksite bendraminčių?“ – sakė organizatoriai.

Gruodžio 3 – iąją junkitės prie ,,TEDxVilnius“ bendruomenės ir stebėkite tiesioginę renginio transliaciją:

• Vilniuje:
Vilniaus Licėjus, Širvintų g. 82
Vilniaus tarptautinė mokykla, Rusų g. 3
VU Filologijos fakultetas, Universiteto g. 5
VU Ekonomikos fakultetas, Saulėtekio al. 9, II rūmai (kartu su VU Komunikacijos fakultetu)
VU GMF, M.K. Čiurlionio g. 21/27 (orgaznizuoja „Protmūšio“ klubas)
ISM Vadybos ir Ekonomikos universitetas, Arklių g. 18

• Kaune:
Kauno Valstybinis Dramos Teatras, Laisvės al. 71
Kauno Jėzuitų Gimnazija, Rotušės al. 9
KTU Informatikos fakultetas, Studentų g. 50
VU Kauno Humanitarinis fakultetas, Muitinės g. 12

• Klaipėdoje:
LCC Tarptautinis universitetas, Kretingos g. 36

• Šiauliuose:
Šiaulių Universitetas Socialinių mokslų fakultetas, Architektų g. 1

• Panevėžyje:
Panevėžio Juozo Balčikonio Gimnazija, Respublikos g. 47

• Marijampolėje:
Spindulio Kino teatras, Kauno g. 13

Tiesioginė renginio transliacija bus pasiekiama puslapyje.  Visą šeštadienį galite sekti renginio naujienas socialiniuose tinkluose: Facebook, TwitterLinkedIn.

„TEDxVilnius 2011“ – pasiruoškite būti nustebinti! 

konferencija, TEDxVilnius 2011, vilniuje

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai