Now Reading
Neklonuotas ir niekam nebandantis įtikti „who is he?“

Neklonuotas ir niekam nebandantis įtikti „who is he?“

Neklonuotas ir niekam nebandantis įtikti „who is he?“

Laikas.lt
Nuotr. Saulės Jonušaitytės

„who is he?“ – ženklas, tikime, besidominčiųjų juvelyrika, jau žinomas ir ištyrinėtas. Karolis ir Giedrė paslaptingojo – „who is he?“ įkūrėjai – šiuo metu gyvena ir kuria Amerikoje.

Tik ką iš ten atkeliavęs pasakojimas apie intriguojančių papuošalų gaminimą.

Pradžia

Kol dirbome reklamos agentūrose, kūrėme, piešėme, lipdėme įvairius prekės ženklus kitiems. Vieną dieną nusprendėme sukurti prekės ženklą sau, kurio nereikėtų klonuoti pagal kitų pastabas. Taip gimė „who is he?“

Kadangi kaupiame įdomias detales, prosenelių karolius, senovinius akmenis, antikvarines grandinėles, kitus keistus objektus, sugalvojome juos netikėtai suporuoti ir paversti intriguojančiais papuošalais. Įsigijome įrankių, kantrybės ir sukūrėme pirmąją „who is he?“ kolekciją.

Pabėgimas į miškus

Iš pradžių puošėmės patys, paskui prisijungė drąsiausi Karolio draugai, išrankios Giedrės draugės ir abi mūsų mamos (ką laikome didžiausiu savo pasiekimu). Gavome porą individualių užsakymų, keletas papuošalų iškeliavo į Madridą ir Los Andželą. Galiausiai su fotografe Saule pabėgome į miškus, apsinuoginome, padarėme fotosesiją ir atidarėme www.whoishe.lt.

Įkvėpėjai

Kasdien mus kurti įkrauna Pablo Picasso skulptūros, juodas šokoladas, Andy Warholo šešėliai, Susie Ganch mąstymo kepurės, Ray Bartkaus instaliacijos, netaisyklingos figūros, kūno vibracijos, paskaitos VCU, šalti radiatoriai, duobėtos Ričmondo gatvės ir praplikę medžiai.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Eksperimentai

Šiuo metu konstruojame naują „who is he?“ kolekciją iš spalvotų kanapių, miniatiūrinių detalių ir besvorių grandinių. Kartu kuriame drobinių maišų liniją, kuri pasirodys jau kitais metais.

Šalia to, galvose nešiojame eilę naujų idėjų ir tikimės, kad užteks gyvenimo visas jas išbandyti. O kol kas džiaugiamės, kad galime kurti, negalvodami kaip įtikti kitiems ir kasdien eksperimentuoti. Juk procesas visada įdomiau už rezultatą.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top