Now Reading
Rusės šaldytuve – du metus slėptas ateivis (Foto)

Rusės šaldytuve – du metus slėptas ateivis (Foto)

Rusės šaldytuve – du metus slėptas ateivis (Foto)

Viena rusė moteris paplatino nuotraukas, kurios matyti, neva, jos šaldytuve laikomas ateivio kūnas. Pasak moters, šaldytuve jis buvo laikomas dar nuo 2009 m.

Marta Yegorovman teigia, kad ateivio mažo ateivio kūną savo šaldytuve laiko jau antrus metus. Nuotraukos buvo paplatintos tada, kai ji kreipėsi į Rusijos specialiąsias tarnybas ir papasakojo savo istoriją.

Ponia Marta pasakojo, kad ateivį parsinešė į namus, kai netoli savo namų išgirdo stiprų trenksmą ir išėjusi lauk rado sudužusį ateivių laivą. Moteris iš karto ėmė „raustis“ tarp metalo nuolaužų, kurias apibūdino kaip „nepakeliamai karštas“, ir jose rado nedidelį kūną.

Ateivis buvo vos kelių dešimčių centimetrų ūgio, turėjo dideles akis ir išvaizdą „kažkur tarp žuvies ir humanoido“. Marta taip pat pasakojo, kad ateivis vilkėjo „kažką panašaus į kosminį kostiumą“.

Ji įvyniojo kūną į maišelį, įdėjo į šaldytuvą ir laikė du metus, kol nusprendė prabilti viešai.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Fantastas Michaelis Cohenas sakė: „Tai – tik įmantri apgaulė. Tačiau nereikėtų atmesti galimybės, kad maišelyje yra tikras ateivis“.

Štai, tokį „ateivį” balandžio mėnesį Sibire rado du jaunuoliai. 

Rusija jau ne pirmą kartą šiais metais garsėja „vietiniais ateiviais“. Dar šių metų balandį vietiniai Sibire rado ir paplatino filmuotą medžiagą su, neva, sniege gulinčiu ateivio kūnu. Vėliau paaiškėjo, kad „kūnas“ buvo paprasčiausias duonos gabalas, suvyniotas į vištos odą.

Laikas.lt
Nuotraukos: M. Cohen

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top