Now Reading
Lady Gaga Vokietijoje persirengė triufeliu! (Foto, video)

Lady Gaga Vokietijoje persirengė triufeliu! (Foto, video)

Lady Gaga Vokietijoje persirengė triufeliu! (Foto

Nesvarbu, kaip pasirodytų Lady Gaga: natūrali ar pasidabinusi ekstravagantišku kostiumu, ji visada patraukia gerbėjų ir mados kritikų akį. Šį kartą jos išvaizdą palygino su… triufeliu!

Tiesa, ne bet kokiu, o skanumynu, kurį leidžiame sau tik ypatingomis progomis – „Ferrero Rocher“ triufeliu. Kas galėjo pagalvoti, kad gana paprastas triufelio įpakavimas įkvėps naujausią Lady Gagos kostiumą? Neseniai Vokietijoje vykusiuose „Bambi“ apdovanojimuose Lady Gaga pasirodė žėrinti lyg auksinis triufelio popierėlis.

Žurnalistai netrukus ėmė komentuoti taip nušvitusią dainininkę. Galvą apdengusi auksinė kaukė ir platėjanti suknelė jiems pasirodė lygiai tokia, kaip „Ferrero“ triufelis. Auksinis kostiumas Lady Gagai puikiai derėjo su iškovotu auksiniu „Bambi“ apdovanojimu.

Pop princesė pasididžiuodama rankose laikė apdovanojimą, kurį jai įteikė mados legenda Karlas Lagerfeld, kuris po Lady Gagos pasirodymo net padėjo atlikėjai nusiropšti nuo scenos. O padėti buvo dėl ko: naujausią singlą „Marry The Night“ gyvai atlikusi Gaga vilkėjo ilgą juodą klostuotą suknelę ir milžiniškus platforminius aukštakulnius. Specialiai jai ant scenos buvo užvilktas pianinas, sujungtas su mašina!

Nepaisant kitų ten pasirodžiusių žvaigždių (pavyzdžiui, Gwyneth Paltrow, Justino Bieberio), Lady Gaga susilaukė daugiausiai dėmesio, džiaugėsi galimybe koncertuoti Vokietijoje ir gauti vokišką padovanojimą. Savo „Twitter“ tinklapyje ji rašė: „Nekantriai laukiu koncerto „Bambi“ apdovanojimuose!“. Po apdovanojimų ceremonijos, ten pat atsirado dar viena žinutė: „Vakaras buvo tiesiog NUOSTABUS. Ačiū Kleine Monster + Karlui Legerfeldui už savo „Bambį“!“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Bambi” apdovanojimai yra kasmetinis renginys, pritraukiantis ir pasaulinės žiniasklaidos dėmesį. Pirmoji ceremonija vyko dar 1948 m., todėl „Bambi“ laikomi seniausiais apdovanojimais Vokietijoje.

Tą patį vakarą Lady Gagos „Twitter“ profilyje pasirodė ir kadras iš netrukus pasirodysiančio klipo:

Laikas.lt
Nuotruakos: APF, AP, REUTERS, EPA ir iš Lady Gagos „Twitter“ archyvo

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top