Now Reading
Talentų banke – papuošalų kūrėja Expresija

Talentų banke – papuošalų kūrėja Expresija

Talentų banke - papuošalų kūrėja  Expresija

Laikas.lt Talentų banke – papuošalų kūrėja Žana/Expresija.

„Kurti papuošalus pradėjau dar mokykloje. Visada patiko naudoti neįprastas detales, derinti medžiagas, atspalvius bei faktūras. Kai baigiau KTU Dizaino ir technologijų fakultetą, susidomėjau odos bei tekstilės papuošalų bei aksesuarų kūryba. Vėliau išmokau daug įvairių papuošalų vėrimo technikų, sugalvojau ir savųjų.

Nors turiu ir vadybinį išsilavinimą, be kūrybos neišbūnu nei dienos. Papuošalai, floristinės kompozicijos, interjero dekoravimas – tai yra mano kasdienybė.


 

Gintaras, medis, oda papuošalų kūrime naudojami jau senai. Pabandžiau naujai interpretuoti gintaro panaudojimą ir suderinau laukinį graikinį riešutą ir gintarą. Čia pristatomose darbuose naudojamos tokios jungiamosios medžiagos kaip biseris, oda, kristalai, žalvaris. Nepriklausomai nuo to, kokios medžiagos bei technika naudoju, visi mano darbai sukuriami išskirtinėms moterims, nebijančioms atrodyti originaliai ir vertinančioms individualumą.

Nuo spalio atidariau kūrybines dirbtuves Girstupio g.7, Kaune, kur galima pamatyti ne tik dalį mano kurtų papuošalų, bet ir įsigyti gyvu gėlių kompozicijų, puokščių”.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Daugiau kūrėjos papuošalų galima pamatyti Expresija.lt arba Facebooke


PALAIKYKITE JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!

Kiekvieno mėnesio Laikas.lt žurnalo numeryje bus spausdinami du daugiausiai dėmesio susilaukę ir įdomiausi nauji talentai.

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top