Now Reading
Knygų pusryčiai. Protų kovos su Robertu Petrausku

Knygų pusryčiai. Protų kovos su Robertu Petrausku

Knygų pusryčiai. Protų kovos su Robertu Petrausku

Knyga-žaidimas „Protų kovos su Robertu Petrausku“ skiriama visiems, bet pirmiausia tiems, kurie linkę ne tik tobulinti kūną, bet ir mankštinti protą, lavinti atmintį, gilinti žinias ir patys vieni ar su draugais bei artimaisiais linksmai ir naudingai leisti laiką – žaisti „Protų kovas“.

Lietuvoje smarkiai populiarėjančio žaidimo „Protų kovos“ vedėjas Robertas PETRAUSKAS, garsus sporto žurnalistas, talentingas krepšinio komentatorius, istorikas, parašęs veikalą „Trečiojo Reicho triumfas“, kviečia jus į neakivaizdinę dvikovą – knygoje jis pateikia daugybę įdomių ir netikėtų klausimų. Atsakymus čia taip pat rasite, tik neskubėkite, palaužykite galvą, o tik paskui pasitikrinkite, ar teisingai atsakėte… 

Antroji knyga-žaidimas „Protų kovos su Robertu Petrausku“ pravers ir tiems, kurie tik sumanė prisijungti prie didžiulio būrio „protų kovų“ virusu užsikrėtusių žaidėjų, ir tiems, kuriems ši neakivaizdinė dvikova su Robertu Petrausku jau virto priemone įdomiai, naudingai ir linksmai praleisti laisvalaikį. Abejingų neliks – juk smalsių protų virusas išplito ir užvaldė net TV eterį.

Kurios kojos kurpaitę bėgdama iš rūmų pametė Pelenė? 
Koks populiariausias vardas pasaulyje?
Kur yra Kosciuškos kalnas?
Kokio skonio nejaučia katės – rūgštaus, saldaus ar kartaus?
Kiek žmonių dažniausiai dalyvauja oskuliacijoje?
Į kokią šalį rodo kryptis „pro antrą žvaigždę į dešinę ir tiesiai iki ryto“?

Ar teisingai atsakėte į klausimus, sužinosite palaužę galvą, pasivaikščioję atminties labirintais ir… atsivertę atsakymus knygelių gale. 

Norintieji laimėti šią knygą dalyvaukite Laikas.lt konkurse.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top