„Tamstos“ scenoje – jaunos ir perspektyvios muzikos gurkšnis

Jaunų atlikėjų tobulėjimą ir muzikavimą skatinantis Vilniaus gyvos muzikos klubas „Tamsta“ lapkritį pristato net penkis kylančių grupių ir atlikėjų pasirodymus. Būsimi koncertai – tai puiki proga atšviežinti žinias apie naująsias kokybiškos muzikos tendencijas ir pasimėgauti gaiviomis muzikinėmis idėjomis.

Pirmasis „Tamstos“ rekomenduojamas jaunas kūrėjas – Markas Palubenka iš Vilniaus. Subtiliai akustinį ir elektroninį skambesį bei išskirtinį vokalą derinantis vaikinas į sceną lips lapkričio 3-ąją. Neseniai – tik šių metų gegužę – solinės karjeros ėmęsis Markas pasirodymų metu maišo indie, elektronikos, akustinės muzikos ir folkloro detales. Ambicijų turintis vaikinas jau spėjo išleisti mini albumą „love, jazz and the devil“ bei pristatyti dainos „jazz“ klipą. Nepraleiskite šio „Radiohead“ gerbėjo pasirodymo, nes Markas įrodys, kad pakanka tik gitaros ir balso, kad muzikai nestigtų pilnatvės.

Koncerto pradžia lapkričio 3-ąją, ketvirtadienį 21 val. Bilieto kaina – 10 Lt, su LSP 8 Lt.



Nuotaikingas ir triukšmingas gospel choro „A.K.voices“ trejų metų gimtadienis sudrebins „Tamstą“ lapkričio 9-ąją. Publika galės pasimėgauti išties gausiomis šio vakaro dalyvių pajėgomis ir įvertinti skoningai gyvai suskambėsiančius gospelus. Devynios dainuojančios merginos pasiryžusios įtikinti, kad gospel muzika gali būti įdomi, įvairi ir labai užkrečiama. Tad nė neverta abejoti – prieš „A.K.voices“ užpūčiant žvakutes ant torto visi atėjusieji gaus stiprų muzikinės energijos užtaisą.

Koncerto pradžia lapkričio 9-ąją, trečiadienį 21 val. Bilieto kaina – 10 Lt, su LSP 8 Lt.

Tikra naujiena muzikos mylėtojų laukia lapkričio 10-ąją. Tądien „Tamstoje“ laukia premjera – bus pristatytas naujasis projektas „Set.up“. Praėjusiais metais vokalistė Dorotėja Būdaitė ir trombonu bei bosine gitara grojantis Jievaras Jasinskis sumanė įgyvendinti muzikines idėjas įrašydami jas „namų“ studijoje mp3 formatu. Perkopę dešimtį „pagamintų“ kūrinių, Dorotėja ir Jievaras šį rudenį į talkininkus pasikvietė mušamaisiais, gitara ir klavišiniais grojančius muzikantus ir ryžosi gyvam pasirodymui. Tad pasiruoškite įvertinti pirmąjį ir, tikėkimės, neprisvilusį „gyvą“ roko, pop, funk ir electro garsų pilną „Set.up“ blyną.

Koncerto pradžia lapkričio 10-ąją, ketvirtadienį 21 val. Bilieto kaina – 15 Lt, su LSP 10 Lt.

Dar viena maža, bet itin smagi sukaktis laukia lapkričio 12-ąją, kuomet „Tamstoje“ pirmąjį gimtadienį švęs spalvingas kolektyvas „Tofu Bubble“. Įvairaus muzikinio skonio savininkams įtinkanti grupė pasižymi jų kūryboje persipynusiais R&B, hiphopo, funk ir kitais muzikos žanrais, iš kurių ir gimė savitas „Tofu Bubble“ stilius. Šeši įvairiausiais instrumentais apsiginklavę vaikinai su vokaliste Egle priešaky pasiryžę iš širdies pasilinksminti ir deramai pažymėti pirmąjį savo žingsnį ilgaamžiškumo link.

Koncerto pradžia lapkričio 12-ąją, šeštadienį 21.30 val. Bilieto kaina – 10 Lt.

Jaunų grupių konkursą „Garažas“ šiemet laimėjęs duetas „Artrace“ jau turi gausų gerbėjų būrį ir jį vis plečia. „Tamstoje“ išgirsti viena perspektyviausių Lietuvos scenos naujienų vadinamą grupę galėsite lapkričio 30-ąją. Sparčiai savo repertuarą naujomis dainomis pildantys Justas Kulikauskas ir Aurimas Galvelis lengvai atpažįstami iš nedažno gitaros, vokalo ir violončelės derinio, kurį muzikantai įdomiai ir naujoviškai pateikia naudodami efektų pedalus (angl. loop station). Išgirskite ir įvertinkite naujausias „Artrace“ kūrybines idėjas.

Koncerto pradžia lapkričio 30-ąją, trečiadienį 21 val. Bilieto kaina – 10 Lt, su LSP 8 Lt.

Laikas.lt

jaunos grupės, koncertai Vilniuje, naktiniai klubai, tamsta

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai