L.Kravitzo koncertinis turas startavo Londone

Lapkričio 12 d. naujoje “Žalgirio” arenoje savo vienintelį koncertą Lietuvoje surengs žymus amerikiečių dainininkas, dainų autorius ir prodiuseris Lenny Kravitzas.

Pasirodymas Kaune yra įtrauktas į pasaulinį atlikėjo gastrolinį turą “Black and White America”, kurio metu muzikantas su grupe surengs daugiau kaip 20 koncertų didžiausiuose Europos miestuose. Pirmasis turo koncertas įvyko spalio 27 d. Londono “Hammersmith Apollo” arenoje, internete  pasirodė ir vaizdų iš jo:

Lenny Kravitzo turo “Black and White America” koncertas Londone (2011.10.27), “I Belong To You”:



L.Kravitzas, jo muzikantų grupė ir 50-ties žmonių techninio personalo komanda į laikinąją sostinę atvyks penkiais komfortabiliais autobusais ankstyvą lapkričio12-osios rytą po pasirodymo Rygoje. Juos lydės 10 vilkikų su visa Lenny Kravitzo koncertui reikalinga garso bei apšvietimo įranga, tad šį kartą iš Lietuvos pusės arenoje dirbs virš 80-ties žmonių pagalbinio personalo kolektyvas. Kartu su muzikantu atkeliauja ir mobili virtuvė su virėjais, todėl buvo paprašyta pasamdyti keletą virtuvės padėjėjų. Skirtingai nuo panašaus masto žvaigždžių ir jų įgeidžių, L. Kravitzas jokių ypatingų pageidavimų koncerto organizatoriams nepateikė.

Rugpjūčio pabaigoje gerbėjams pristatęs savo devintąjį studijinį albumą “Black and White America”, charizmatiškasis L.Kravitzas yra sumušęs rekordą, 1999 – 2002 m. keturis kartus iš eilės pelnęs prestižinį “Grammy“ apdovanojimą “Best Male Rock Vocal Performance“ nominacijoje. Dainininko kūryba taip pat yra įvertinta “American Music Awards”, “MTV Awards”, “BRIT Awards”, “Radio Music Awards”, “Blockbuster Entertainment Awards” ir kitais svarbiais apdovanojimais.

Laikas.lt

Lenny Kravitz, Lenny Kravitz Lietuvoje, Lenny Kravitz Kaune

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai