Saulės ženklų astrologija: Žuvys

Vytautus.com

“Saulės ženklų astrologija” nesiremia gimimo metrika (metais, mėnesiu, diena, valandomis ir minutėmis, gimimo vieta), todėl ji jokiu būdu nepretenduoja į individualią ir tikslesnę konkretaus žmogaus interpretaciją.

Kadangi šioje sistemoje atskaitos taškas – vien tik Saulė, o kitų planetų ir horoskopo namų visiškai nepaisoma, tai ir kai kurie teiginiai negali neskambėti nekategoriškai, arba jie atskleidžia tik pusę tiesos. Skaitykite šią informaciją labiau bendrosios kultūrinės savišvietos vardan. Taip pat būtina atkreipti dėmesį, jog ženklo ribų intervalas įvairiuose šaltiniuose gali skirtis; tai natūralu, kadangi Saulės disko centras kerta to ar kito Zodiako ženklo pradžią kiekvienais metais ne vienu ir tuo pačiu metu. Spauskite ant šios nuorodos: Saulė Vėžyje 2007/2008, kad pamatytumėte, kada į Vėžį ji įžengė 2007m., ir kada 2008m.

Žemiau išdėstytos informacijos šaltinis: Werner Bogun. Didysis astrologijos žinynas. Psl. 55 – 147, “Lektūra”, 1999m.

ŽUVYS (sausio 21d. – vasario 19d.)
Žiemos galia jau pastebimai sumažėjo. Visa gamta svajoja apie ateinantį pavasarį, jaučia jo artėjimą. Ledai pralaužti, ir gyvos būtybės vėl gali susirinkti kartu. Žuvys vaizduojamos poroje – tai tarsi ženklas, jog pagaliau baigėsi žiemos uždarumas.

Simbolinis aiškinimas
Astrologinis simbolis vaizduoja dvi sujungtas žuvis. Žuvys gimsta paslaptinguoju metų laiku, kai mirtis užleidžia vietą gyvybei. Visą savo tolimesnį gyvenimą jos jaučia būties ribas, mistinio pasaulio alsavimą. Žuvims būdingas gilus užuojautos jausmas pirmiausia tiems, kas patenka į pavojingas situacijas. Jos mielai rūpinasi bejėgiais, pamestinukais vaikais, slaugo ligonius bei mirštančius senukus, savo pagalbos ranką ištiesia net kaliniams. Žubys nebijo tamsiųjų gyvenimo pusių, tai apsigimusios guodėjos, slaugės bei sielų ganytojos. Jos niekada nepaliks žmogaus kančioje; dėl jų įgimto sugebėjimo įsijausti, joms lengva suprasti kito bėdas. Tačiau neretai ir pačios Žuvys jaučiasi esančios bejėgės, pilno pavojų gyvenimo aukos.

Pagalbos, kurią taip dosniai Žuvys dalina aplinkiniams, niekuomet nesulaukia iš aukščiau. Jos įsitikinusios, kad silpnesnieji turi visuomet paremti vienas kitą.

Tačiau šis kilnus ženklas turi ir neigiamų bruožų. Žuvys mielai rodo savo silpnumą, kad iš aplinkinių išpeštų sau naudos. Jei tas nepadeda, jos suserga arba puola į depresiją, kad tuo sukeltų kitų užuojautą. Apskritai joms nėra lengva atvirai ginti savo poreikius ir interesus. Todėl daugelis Žuvų imasi klastingos taktikos ir savo egoizmą paslepia po draugiška ir, atrodytų, visuomet pasiruošusia padėti išore. Dėl savo sugebėjimo giliai įsijausti, kartais pačioms Žuvims iškyla nemažai problemų. Jos sunkiai atsiriboja nuo kitų. Žuvys atsiduoda aplinkinių žmonių jausmams, nes dažniausiai neatskiria, ar tai tik užuojauta, ar jausmas, kylantis iš pačių sielos gelmių. Meilės srityje Žuvys taip pat linkusios aukotis, yra atsidavusios ir jausmingos. Nepaisant to, bendras gyvenimas nebūna lengvas, kadangi jos mėgsta partneriui įkyriai rodyti savo auką, jei jaučiasi nepakankamai įvertintos. Arba draugą baudžia demonstratyvia kančia.
Kaip paskutiniam Zodiako ženklui, Žuvims pavaldžios žemiausios kūno vietos – pėdos, o iš vidaus organų – gimda.

Dabartinėje srityje Žuvys geriausiai jaučiasi būdamas bendruomenėje. Jei darbą dirba vienos, gali atsitikti ir taip, kad jis liks neatliktas, o Žuvys pasiduos savo nuotaikoms. Jų polinkius geriausiai atitinka socialinės profesijos: seselės, slaugės, sanitaro, vaikų ir senelių prieglaudų, netgi kalėjimo darbuotojų. Žuvys jaučiasi savo stichijoje, kai reikia padėti kitiems. Taip pat ir kelionėse jūra ar jūrininkystėje jos gali surasti širdžiai artimą užsiėmimą.

Geriausiai Žuvys jaučiasi prie jūros, kitaip ir būti negali. Pelkynai bei miško ežerėliai – puikus penas jų vaizduotei. Galbūt reikėtų nuvykti į Braziliją, pakeliauti atostogų metu po Amazonės miškus. Žuvys gerai jausis Šri Lankoje, Javos saloje, Europoje – Portugalijoje ir Normandijoje.
Žuvų gyvūnai: delfinas. Augalas: aguona. Akmuo: perlas. Spalva: gelsvai rusva su sidabro atspalviu. Kvapnusis aliejus: ambra.

Simbolinis Žuvų santykių su kitais Zodiako ženklais aiškinimas

NB: tolimesni aprašymai tėra tik atspirties taškas nagrinėjant įvairių Zodiako ženklų atitikimą vienas kitam. Norint konkrečiai sužinoti, kokios yra tarpusavio ryšio galimybės, ar kokie laukia sunkumai, reikia tikslaus dviejų žmonių gimimo horoskopų palyginimo.

Žuvys – Avinas
Žr. aukščiau skiltį apie Aviną.

Žuvys – Jautis
Žr. aukščiau skiltį apie Jautį.

Žuvys – Dvyniai
Žr. aukščiau skiltį apie Dvynius.

Žuvys – Vėžys
Žr. aukščiau skiltį apie Vėžį. Jie taip gerai sutaria ir vienas kitą supranta, jog kyla pavojus, kad pernelyg įsijaus vienas į kitą. To pasėkoje gali nutrūkti ryšiai su kitais žmonėmis, ir jie liks atsiskyrėliška pora.

Žuvys – Liūtas
Žr. aukščiau skiltį apie Liūtą.

Žuvys – Mergelė
Žr. aukščiau skiltį apie Mergelę.

Žuvys – Svarstyklės
Žr. aukščiau skiltį apie Svarstykles. Žuvys sunkiai supranta, kodėl Svarstyklės tokią didelę reikšmę teikia naujoms pažintims, išėjimui į visuomenę – tikrasis Žuvų gyvenimas vyksta sielos viduje.

Žuvys – Skorpionas
Žr. aukščiau skiltį apie Skorpioną.

Žuvys – Šaulys
Žr. aukščiau skiltį apie Šaulį.

Žuvys – Ožiaragis
Žr. aukščiau skiltį apie Ožiaragį. Ožiaragis savo ruožtu padeda Žuvims lengviau susiorientuoti kasdieniniame gyvenime, prisitaikyti.

Žuvys – Vandenis
Žr. aukščiau skiltį apie Vandenį.

Žuvys – Žuvys
Iš esmės jos tinka viena kitai ir instinktyviai jaučia viena kitos jausmus. Ryšys turėtų būti glaudus ir laimingas. Problemų kyla dėl visiems žinomo nepaprasto Žuvų jautrumo. Gali atsitikti taip, kad abu partneriai vienu kartu įsižeis, pasitrauks į skirtingus kampus ir nežinos, kaip jiems vėl susitaikyti.

horoskopas, saulės ženklų horoskopas, žuvų horoskopas, žuvys

Naujausi komentarai
2012-02-26, 00:56
Kaip pirstu I aki:))viskas sutampa..
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai