Saulės ženklų astrologija: Dvyniai

“Saulės ženklų astrologija” nesiremia gimimo metrika (metais, mėnesiu, diena, valandomis ir minutėmis, gimimo vieta), todėl ji jokiu būdu nepretenduoja į individualią ir tikslesnę konkretaus žmogaus interpretaciją.

Kadangi šioje sistemoje atskaitos taškas – vien tik Saulė, o kitų planetų ir horoskopo namų visiškai nepaisoma, tai ir kai kurie teiginiai negali neskambėti nekategoriškai, arba jie atskleidžia tik pusę tiesos. Skaitykite šią informaciją labiau bendrosios kultūrinės savišvietos vardan. Taip pat būtina atkreipti dėmesį, jog ženklo ribų intervalas įvairiuose šaltiniuose gali skirtis; tai natūralu, kadangi Saulės disko centras kerta to ar kito Zodiako ženklo pradžią kiekvienais metais ne vienu ir tuo pačiu metu. Spauskite ant šios nuorodos: Saulė Vėžyje 2007/2008, kad pamatytumėte, kada į Vėžį ji įžengė 2007m., ir kada 2008m.

Žemiau išdėstytos informacijos šaltinis: Werner Bogun. Didysis astrologijos žinynas. Psl. 55 – 147, “Lektūra”, 1999m.

DVYNIAI (gegužės 21d. – birželio 21d.)

Pavasaris baigiasi. Dvynys apsiprato su naujuoju gyvenimu ir pasiruošęs tyrinėti pasaulį. Jis pavydžiai nebesaugo savo teritorijos, bet mielai įsileidžia kitus į savo aplinką. Retai pamatysi Dvynį vieną. Dažniausiai jis užmezga ryšį su kitais žmonėmis. Tai – tarsi tarpininkas tarp viršaus ir apačios, tarp idėjų ir faktų. Dvynių dievas yra Merkurijus – minties, pažinimo ir kalbos valdovas.

Simbolinis aiškinimas
Dvynių ženklas – tai supaprastintas dviejų dvynių, stovinčių vienas šalia kito, paveikslas. Šiuo metu pavasaris jau baigiasi, daugelis žiedų peržydėjo, noksta sėklos, veši vasaros augmenija. Tai perėjimo iš pavasario į vasarą laikas. Mutabili ženklo savybė pabrėžia Dvynių-tarpininko vaidmenį.

Tuo metu, kai vaikas Jaučio ženkle įgyja savo teritorijos, savo nuomonės jausmą, suteikiantį jam stiprybę, Dvyniai pasiruošę bendravimui su kitais, draugysčių, kontaktų užmezgimui. Čia jiems padeda Oro ženklo savybės. Dvyniai greitai reaguoja į kiekvieną naują dirgiklį, bet dėmesys neilgai būna skiriamas tik vienam objektui, tuoj jis būna nukreipiamas kitur. Dvyniai – judrūs, mėgstantya užmegzti kontaktus, tačiau kartu ir nepastovūs bei neramūs. Jie labai greit susižavi naujais daiktais bei žmonėmis, tačiau lygiai taip pat greitai įspūdis nublanksta. Paradoksalu, bet nepaisant spartaus tempo, Dvyniai vystosi lėtai, ilgiau negu kiti Zodiako ženklai išlieka vaikais. Jų išgyvenimai paviršutiniški, patirtis – negili. Daug ką Dvyniai turi kelis kartus išgyventi, kol tai paliks įspūdį bei bus įsisavintos to įspūdžio pamokos.

Priešingai, paviršutiniškus dalykus Dvyniai įsisavina labai greitai. Kadangi tai Oro ženklas, Dvynių pasaulis – proto bei intelekto pasaulis. Be to, juos valdanti planeta Merkurijus suteikia protingą orientaciją. Dėl to Dvyniams visuomet gerai pavyksta įsisavinti naują žinių sritį arba susiorientuoti svetimoje aplinkoje. Jų potraukis pakitimams lemia, kad Dvyniai nėra labai ištikimi. Dėl mutabilios jų ženklo savybės Dvyniai tampa dažnų pagundų auka, kadangi būtinai turi atsiliepti į kiekvieną išorinį dirgiklį. Į tokias situacijas juos lengviau pastūmėja “orinis” temperamentas. Tačiau jei Dvyniai įsisąmonina turį gilų jausmą, savo betiksliame puldinėjime pamato kryptį, tai jų gebėjimas prisitaikyti tarnaus atsiradusiam ryšiui.

Dvynių ženklas žmogaus kūne valdo nervus, rankas, pečius bei plaučius. Tinkamiausios profesijos Dvyniams yra televizijos ir laikraščių redaktoriai, darbas leidyklose, knygynuose, telekomunikacijų tarnybose ir kitose srityse, kur reikia betarpiško ryšio su žmonėmis.

Atostogų metu Dvyniams vertėtų aplankyti saulėtus bei šiltus kraštus, pirmiausia esančius kalnuose. Be to, tinka Belgija, Sardinijos sala, Egiptas ir JAV. Dvynių gyvūnas: šarka. Augalas: visų rūšių orchidėjos. Akmenys: aleksandritas ir turmalinas. Spalva: sodri, tamsi indigo (mėlyna). Kvapnusis aliejus: pelynas.

Simbolinis Dvynių santykių su kitais Zodiako ženklais aiškinimas
NB: tolimesni aprašymai tėra tik atspirties taškas nagrinėjant įvairių Zodiako ženklų atitikimą vienas kitam. Norint konkrečiai sužinoti, kokios yra tarpusavio ryšio galimybės, ar kokie laukia sunkumai, reikia tikslaus dviejų žmonių gimimo horoskopų palyginimo.

Dvyniai – Avinas
Žr. aukščiau skiltį apie Aviną.

Dvyniai – Jautis
Jų pasauliai mažai ką turi bendro. Jautis Dvyniams atrodo per daug lėtas ir nejudrus, kad be problemų galima būtų užmegzti ilgalaikį ryšį.

Dvyniai – Dvyniai

Du labai daug kuo besidomintys ir mėgstantys bendrauti žmonės tikriausiai nugyventų ypatingai įdomų gyvenimą, nuolat skatindami vienas kitą. Tikriausiai nepavyktų išvengti ginčų bei pavydo, bet nebūdami kerštingi, abu ženklai greitai susitaikytų.

Dvyniai – Vėžys
Abu gali sutikti vienas su kitu: Dvyniams būdingas protas, o Vėžiui – sugebėjimas atjausti. Dėl to jų temperamentai bei gyvenimo pasauliai gali būti naudingi abiems, papildyti vienas kitą. Bendras gyvenimas jiems suteiktų vaikiško šviežumo.

Dvyniai – Liūtas
Abu temperamentai traukia vienas kitą, jie greitai suranda tarpusavio supratimą. Dvyniai tarsi žaisdami iš savo partnerio mokosi būti gilesni ir ištvermingesni, o Liūtui tai patinka. Tokia sąjunga žada sėkmę. Jiems abiems svarbu platus pažįstamų ratas, daug vakarėlių ir švenčių.

Dvyniai – Mergelė

Tai jau greičiau nelaiminga samplaika: lengvabūdžiai Dvyniai ir melancholiška, rimta Mergelė. Tačiau abu šiuos ženklus valdo Merkurijus, ir, nepaisant visų prieštaringumų, įgalina dvasinį ryšį, bet kuriuo atveju suteikiantį progą įdomiai pasišnekučiuoti. Būna ir nesusipratimų, tačiau tai tik sustiprina jų tarpusavio ryšį.

Dvyniai – Svarstyklės
Abu Oro ženklai supranta vienas kitą iš pusės žodžio. Abiejų požiūris į gyvenimą toks pat, abiejų skoniai – vienodi. Tai – ideali pora. Jie gali visą gyvenimą pragyventi kartu, net jei šis ryšys nebus vienodai svarbus abiems.

Dvyniai – Skorpionas
Jei Dvyniams pavyksta pralaužti dažnai pasitaikantį Skorpiono uždarumą, tai galima įdomi ir turininga sąjunga. Tačiau Dvyniai turėtų saugotis ir nesukelti Skorpiono pykčio, nes Skorpionas jautriai reaguoja į kivirčus bei tarpusavio nesutarimus.

Dvyniai – Šaulys
Mieliausias Šaulio tikslas – žvelgti tolyn ir gyventi savo idealais. Dvyniams tai dažniausiai per daug svetima, nes jie geriausiai jaučiasi betarpiškoje savo aplinkoje. Šie ženklai yra labai priešingi vienas kitam, vargiai sutaria tarpusavyje. Kaip ir visiems ženklams, Zodiako apskritime stovintiems vienas priešais kitą, atsiveria labai didelė dvasinio bendrumo galimybė, jei tik nugalimi iškylantys sunkumai.

Dvyniai – Ožiaragis
Tai labai jau svetimi pasauliai. Abejotina, ar jie gali vienas kitą pažinti arčiau. Vargu ar galimas abipusis susidomėjimas, jie retai atkreipia dėmesį vienas į kitą. Jei kiti faktoriai jų horoskopuose rodo ryšį, tai šie ženklai galėtų papildyti vienas kitą.

Dvyniai – Vandenis

Abu ženklai yra taipogi vienodo temperamento ir intuityviai jaučia sielų giminystę. Padedami Vandenio, Dvyniai gali užkariauti platesnį horizontą ir suteikti savo dažnai betiksliam aktyvumui teisingą kryptį.

Dvyniai – Žuvys
Beveik neįmanomas tarpusavio supratimas. Vienas – judrus, gyvas, kasdien mielai užmezgantis pažintis, kitas dažniausiai paskendęs savose svajonėse, užsidaręs. Abu gyvena skirtinguose pasauliuose. Tokia sąjunga ilgalaikės perspektyvos neturi.

Laukite tęsinio

Vytautus.com



astrologija, dvyniai, Saulės ženklų astrologija

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai