Now Reading
„Zombie boy“: iš Lady Gagos klipo – į pasaulinės mados aukštumas (Interviu)

„Zombie boy“: iš Lady Gagos klipo – į pasaulinės mados aukštumas (Interviu)

„Zombie boy“: iš Lady Gagos klipo – į pasaulinės mados aukštumas (Interviu)

Rickas Genestas dabar visuomenėje plačiau žinomas kaip „Zombie boy“. Iš Kadanos provincijos kilęs vaikinas bando pavirsti… į zombį!

Galbūt ir keistokas sprendimas, tačiau „Zombie Boy“ jau turi milijonus fanų visame pasaulyje ir šimtus mados fotosesijų.

Na, o labiausiai Rickas išpopuliarėjo nusifilmavęs Lady Gagos video klipe „Born this way“. Klipo režisierių taip sužavėjo Ricko išvaizda, kad jis net apmokėjo tūkstantinės kestuolio skolas: „Tiesiog tikėjau juo. Jau vien iš nuotraukų jis mane įkvėpė, norėjau padaryti viską, kad Rickas nusifilmuotų tame klipe“, – pasakojo Lee Carteris.

Po „Born this way“ premjeros, „Zombie boy“ tapo tikra įžymybe – jis yra kviečiamas vaidinti filmuose, demonstruoti madas, dalyvauti fotosesijose, o neseniai žymus britų menininkas Marcas Quinnas sukūrė „Zombie boy” skulptūrą. Iš nelaimingo ir ant viso pasaulio pykstančio vaikino iš Kanados provincijos, Rickas tapo savimi pasitikinčiu vaikščiojančiu meno kūriniu.

Interviu su „Zombie boy“ apie tatuiruotes, meną, visuomenę ir serialą „Vėžliukai ninzės“.

Visas tavo kūnas nusėtas tatuiruotėmis… Ką bandai jomis pasiekti?

Bandau perteikti žmogaus kūną kaip neamžiną darinį, o paprastą pūvančią mėsą. Tarsi… Makabriškas yrančios mėsos menas. Be to, tai taip pat yra duoklė mano taip mylimiems siaubo filmams.

Kas tave įkvėpė tatuiruotis?

Vaikystėjė buvau didelis serialo „Vėžliukai ninzės“ fanas. Svajojau vieną dieną pats tokiu tapti… Tačiau paaugęs susidomėjau zombiais. Taigi… Kai supratau, kad zombiu realybėje nebūsiu, nusprendžiau išsitatuiruoti kūną „zombiškai”. Mano tatuiruotės švenčia makabriškų istorijų meną.

Net šiomis dienomis labai neįprasta matyti tatuituotą veidą… Kodėl nusprendei ir jį taip, pavadinkime, papuošti?

Ilgai mąsčiau, ko aš tikrai noriu ir kokia yra mano aistra. Tada pagalvojau: „Po velniais, juk galiu būti zombiu!”

Pirmasis žingsnis buvo išsitatuiruoti rankas. Paprašiau meistro, kad ant odos išpieštų rankų kaulus. Aišku, buvo žiauriai baisu: supratau, kad išsitatuiravęs rankas daugiau niekada nerasiu normalaus darbo.

Dabar visą tavo kūną puošia tatuiruotės… Kaip jautiesi?

Tatuiruotės buvo mano asmenybės dalimi visą gyvenimą, tiesiog prireikė laiko, kol išdrįsau jas įgyvendinti. Tatuiruotės atspindi mano vidinę savijautą… Tiesą sakant, pats jų jau nebepastebiu. Tačiau atrodau kiek kitaip negu įsivaizdavau pradėdamas tatuiruotis. Tikėjausi, kad atrodysiu kiek baisiau (šypsosi). Bet čia turbūt todėl, kad mano vaizduotė labai laki, todėl realūs rezultatai mane retai tenkina.

Jeigu galėtum – ką pakeistum savo išžvaizdoje?

Daugiau kraujo! Norėčiau, kad kraujas man tekėtų iš akių… Na, bet ką padarysi, atsitiko, kaip atsitiko.

Ką apie tavo išvaizdą mano draugai?

Mano draugai mano, kad atrodau kietai. Juk tai – pankrokas!

Kiek žinau, augai tik su mama, kaip ji reaguoja į tokias tavo užgaidas?

Na, nemanau, kad mano mama taip įsivaizdavo mane, kai buvau mažas. Kai pasidariau pirmąją tatuiruotę, mamos širdis buvo tiesiog sudaužyta. Tačiau kai ji pamatė, kad tai yra 100 proc. tai, ko trokštu, atlyžo. Tik pasakė, kad nedrįsčiau sustoti pusiaukelėje – jeigu pradėjau, privalau pabaigti. Ir, aišku, prisiimti atsakomybę už savo veiksmus.

Tai ji tave palaiko?

Taip, žinoma. Kol nauja tatuiruotė dar nebaigta, ji net sukritikuoja, kad, kol kas, atrodo baisai. Mama puikiausiai supranta, kad mano kūnas – pamažu tampa meno kūriniu.

O praeiviai gatvėje? Kokios reakcijos susilauki?

Ooo (juokiasi)… Kiekvieną dieną, kiekviename žingsnyje susilaukiu dėmesio. Vieni „mėto“ jau įgrisusius juokelius apie zombius, o kiti – pagiria, pasako, kad atrodau puikiai!

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Ar nebijai to, kaip atrodysi senatvėje?

Ne, po velniais, tikrai, ne. Visi senstame – taip pat ir aš. Visi šiek tiek bijome senatvės. Aš žinau, kad mano tatuiruotės pažaliuos, bet manęs tai nebaugina. Kartais net juokauju, kad kai visos tatuiruotės bus baigtos, reikės pradėti iš naujo, nes jos jau bus spėjusios išblukti.

Ką dar planuoji padaryti su savo kūnu?

Norėčiau pabaigti galvą… Norėčiau tokių siūlių kaip pas Frankenšteiną. Taip, tarsi mano skalpas buvo nupjautas ir vėl prisiūtas.

Taip pat, pasidarysiu juodus akių obuolius. Tik, aišku, ne dabar… Čia dar visai naujas dalykas, todėl bijau apakti. Palauksiu penkis metus, pažiūrėsiu, ar visas gerai su tais, kurie pasidarė, ir tada spręsiu.

Ar kada nors galvojai pašalinti nosies galiuką? Kaip pas tikrus zombius…

Taip, esu matęs kažką panašaus… Buvo toks vaikinas, kuris turėjo keistą pūvančios odos ligą, todėl jam reikėjo nupjauti nosies galiuką, ar kažkas panašaus… Taip jam pavydėjau! Jeigu pavyks pajuodinti akių obuolius, tai būtinai pašalinsiu ir nosies galiuką.

O kaip dėl ausų? Jų nenorėtum pašalinti?

Hm, galbūt tik vieną (juokiasi). Jeigu pats sutikčiau gatvėje ką nors panašaus – numirčiau iš baimės!

Kaip tavo romantiškoji pusė… Ar turi merginą? Ar susilauki daug švelniosios lyties dėmesio?

Kai kurios merginos tiesiog eina iš proto dėl tokių kaip aš. Tačiau jos dažniausiai turi rimtų problemų galvoje. O aš tiesiog priimu savo kūną kaip meno kūrinį, o ne sergu psichine liga. Kai kurie tikrai nustebtų pabendravę su manimi – aš esu sveiko proto realistas, turintis ką ir apie ką pasakyti.

Kaip manai, koks būtų tavo gyvenimas, jeigu nebūtum taip pakeitęs savo išvaizdos?

Tiesą sakant, kai pasidariau tatuiruotes, tapau daug laimingesniu ir geresniu žmogumi. Prieš tai nekenčiau beveik visko ir visų. Kai pakeičiau išvaizdą, mane ėmė kviesti į vakarėlius, vis sutikdavau naujų įdomių žmonių… Dabar esu laimingas. Nieko nekeisčiau, net jei turėčiau galimybę.

Siūlome Jums pasižiūrėti naujausią Ricko projektą, kuriame makiažo meistrai demonstruoja savo sugebėjimus:

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top