Now Reading
Naujausiai „Trijų muškietininkų“ ekranizacijai – grupės „Take That“ dovana

Naujausiai „Trijų muškietininkų“ ekranizacijai – grupės „Take That“ dovana

Naujausiai „Trijų muškietininkų“ ekranizacijai – grupės „Take That“ dovana

„Visi už vieną ir vienas už visus!“ – šis legendinis Ato, Porto ir Aramiso šūkis praėjusį savaitgalį nuskambėjo ir mūsų šalies kino teatruose.

Čia įvyko naujausios kultinio rašytojo Aleksandro Diuma romano „Trijų muškietininkų“ ekranizacijos, kurią 3D formatu sukūrė pramoginio kino meistras Paulas W.S.Andersonas („Absoliutus blogis“, „Svetimas prieš Grobuonį“), premjera. Filmui, kuriame vaidina garsioji Milla Jovovich, seksualusis Orlando Bloomas bei kiti žymūs aktoriai, neliko abejingi ir grupės „Take That“ vyrukai.

Dar šių metų pradžioje grupės nariams Gary Barlow, Howardui Donaldui, Jasonui Orange’ui, Markui Owenui bei Robbie Williamsui buvo suorganizuota privati filmo peržiūra, po kurios ir gimė baladė „When We Were Young“, tapusi pagrindine juostos daina.

„Pats filmas toks vizualiai išpildytas ir gražus, kad pagrindinė mūsų užduotis buvo lygiai tą patį sukurti žiūrovų ausims. Vėl į pagalbą pasitelkėme gitarų, fortepiono garsus, ilgokai dirbome su pačia dainos struktūra. Neslėpsiu, kurdami šią dainą ir patys tapome muškietininkais“, – prisimena „Take That“ narys Gary Barlow.

Po neįtikėtinai sėkmingo ir daugelį itin svarbių muzikos pasaulio rekordų pagerinusio turo „Progress Live 2011“, britų grupė ir vėl nusprendė pailsėti. „Take That“ ateitis tapo miglota, kuomet Robbie Williamsas ir vėl nusprendė imtis solinės karjeros, todėl darbas su filmu „3 muškietininkai” tapo viena paskutiniųjų šios populiarios grupės užduočių. „Kol kas“, – priduria Markas Owenas ir tikina, kad ši dovana kino teatrų lankytojams – išties išskirtinė.

Naujųjų „Trijų muškietininkų“ režisieriaus bei prodiuserio Paulo W. S. Andersono trileriai pulsuoja nevaldoma energija, vaizdo efektų piruetais, akrobatiniais triukais ir beprotiška vaizduote. XVII amžiaus išgalvotų karališkų intrigų spektaklyje jis savaip interpretuoja A. Dumas literatūrą ir gerai pažįstamus riterius įpainioja į keblius nesusipratimus.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Take That“ buvo pasirinkti ne šiaip sau. Jie, populiariosios muzikos grandai, taip pat nuolat priversti kovoti. Su konkurentais, su žinomumu, su įkyriais gerbėjais, galiausiai – su grupės veiklos stabdymais ir pertraukomis. Būtent todėl šie vaikinukai man – patys nuostabiausi muškietininkų pavyzdžiai. Esu labai patenkintas tuo, kokį atspalvį filmui suteikia jų muzika“, – sako režisierius.

Siūlome pamatyti dainos „When We Were Young“ vaizdo klipą su ištraukomis iš filmo:

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top