Now Reading
Vietoje „iPhone 5“ pasirodė apviliantis „iPhone 4S“

Vietoje „iPhone 5“ pasirodė apviliantis „iPhone 4S“

Vietoje „iPhone 5“ pasirodė apviliantis „iPhone 4S“

Vakar, kaip ir buvo planuota, „Apple“ pristatė naująjį „iPhone“. Tiesa, tai buvo ne penktosios kartos, o kiek viduje patobulintas „iPhone 4S“. Nors „Apple“ negaili pagyrų savo naujam produktui, gerbėjai liko nusivylę, o „Apple“ akcijos krito 0,6 proc.

„iPhone 4S“, kuris bus paleistas prekybai spalio 14 dieną, dizainas yra lygiai toks pats kaip jo pirmtako „iPhone 4“, tik su keliais patobulinimais viduje. „Apple“ atstovai teigia, kad išvaizda neturėtų apgauti – visos naujovės slypi telefono viduje.

Kokios tos naujovės? Pirmiausiai, naujasis telefonas nepalaikys 4G ryšio, tačiau nauja HSDPA+ technologija suteiks galimybę naršyti internete net 14.4 Mbps greičiu. Turės gana galingą procesorių A5, kuris palaikė ir „iPad 2“, net 8 megapikselių integruotą kamerą (kuomet „iPhone 4“ kamera buvo tik 4 megapikselių raiškos). „iPhone 4S“ bus įdiegta „iOS 5“ operacinė ir „Siri“ balso atpažinimo sistemos.

Prognozuojama, kad „iPhone 4S“ pasaulyje bus parduota apie 1.7 mln. vienetų, o „iPhone 5“ greičiausiai pasirodys tik 2012 m.

Naujasis „Apple“ vadovas Timas Cookas telefono pristatyme pasirodė tik trumpai, priešingai negu prieš tai buvęs Stevas Jobsas, kuris naujienas pristatydavo pats. Stevas Jobsas „Apple“ vadovo postą paliko šiais metais.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Laikas.lt
Nuotrauka: Telegraph.co.uk

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top