Now Reading
„Harper’s Bazaar“ fotosesijoje – kitokia Kate Winslet (Foto)

„Harper’s Bazaar“ fotosesijoje – kitokia Kate Winslet (Foto)

„Harper's Bazaar“ fotosesijoje - kitokia Kate Winslet (Foto)

Po metų tylos Kate Winslet pirmą kartą prabilo apie skyrybas su režisieriumi Samu Mendesu. 36 metų aktorė prasitarė, kad skyrybų procesas prasidėjo būtent tada, kai ji filmavosi mini seriale „Mildred Pierce“. Lapkričio mėnesio „Harper’s Bazaar“ numeryje Kate atsiskleidė seksualioje fotosesijoje.

Pasak K. Winslet, filmo siužetas ir pagrindinė jo herojė (už šį vaidmenį aktorė buvo apdovanote GRAMMY) taip puikiai tiko aktorės būsenai, kad jai net nereikėjo vaidinti: „Filme buvo scena, kurioje išsiskyrę Mildred ir Bertas ir yra priversti susėsti kartu ir išspręsti problemą. O pirmoji mano skyrybų diena sutapo su pirmąja filmavimo diena, kada būtent ir filmavausi toje scenoje. Galiu pasakyti, vaidinti ten man net nereikėjo“, – interviu pasakojo aktorė.

Dviejų vaikų motinos širdį jau pavergė ekscentriškojo „Virgin“ savininko Richardo Bransono sūnėnas Nedas Rocknrollas (33 metai). Pora susipažino praėjusį rugpjūtį per privačioje Karibų saloje vykusį R. Bransono vakarėlį. Šaltiniai išdavė, kad K. Winslet šiuo metu yra beprotiškai įsimylėjusi ir tiki, kad Nedas yra „tas vienintelis“.

„Apie Samą galiu pasakyti viena – viskas tvarkoje. Galų gale, abu esame suaugę ir man buvo lygiai taip pat sunku, kaip ir jam“, – toliau dėstė K. Winslet.

K. Winslet dukra Mia ( 12 metų) ir sūnus Joe (7) buvo tikri mamos stiprybės liudininkai. Sunkiausia aktorei buvo neparodyti skausmo vaikams ir neleisti jiems perimti motinos skausmo: „Kai turi vaikų, tu įpranti būti pasitempęs kaip kareivis. Turi susilaikyti nuo atsivėrimų, nes kai pamatai, kas paslėpta už tų durų, gailiesi, kad apskritai jas susigundei atidaryti. Teko priminti sau, kad turiu teisę išsiverkti. Laimei, turėjau draugą, kuris, padėjęs man ranką ant peties, pasakė, kad galiu ir turiu verkti“, – apie skyrybas pasakojo aktorė.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Visai neseniai K. Winslet su vaikais persikėlė iš Niujorko į Angliją. Ji taip pat prasitarė, kad džiaugiasi nauju gyvenimo etapu.

Primename, kad visai neseniai pasirodė naujas filmas su K. Winslet – „Contagion”.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top