„Pasiryžk naujam įvaizdžiui“ – naujas nugalėtojos Giedrės įvaizdis

Konkurso „Pasiryžk naujam įvaizdžiui“ nugalėtoją Giedrę radome plaukų stilistės Džiuljetos Petrulienės salono kėdėje. Mergina buvo šiek tiek susijaudinusi, bet su šypsena, kuri nedingo visą svarbiąją pasikeitimų dieną.

D. Petrulienė išanalizavusi merginos išvaizdą nustatė jos tipą: „Rudos akys, strazdanėlės – Giedrė rudens tipo, tad jai tinka šiltos spalvos ir atspalviai.“ Pagal tai plaukų stilistė nusprendė konkurso nugalėtojos rudus plaukus nudažyti ryškiais variniais atspalviais – nuo raudono iki šviesaus persiko.

Ilgus, iki juosmens plaukus, Džiuljeta pasiryžo šiek tiek nutrumpinti – galo ilgį mažiau, o priekinės dalies palikti šiek tiek žemiau pečių: „Konkrečios, griežtos formos kirpimas Giedrei netiktų, nes taip būtų sugriežtinti jos bruožai.“ Iš katalogo parinktas kirpimas buvo sušvelnintas – ypač formuojant kirpčius. Fotosesijos metu plaukai buvo ištiesinti, tačiau kasdien mergina galės nesivarginti su šia procedūra, nes jai parinktas kirpimas puikiai tinka prie garbanotų ar lengvai banguotų plaukų. Kadangi Giedrės plaukų apimtis nėra didelė, Džiuljeta ją optiškai padidino tarpusavyje maišydama šviesesnius ir tamsesnius akcentus. Konkurso dalyvė ir nugalėtoja mėgsta plaukus nešioti surištus į uodegėlę. Šis kirpimas netrukdys to daryti – surišus plaukus, iš priekio jie atrodys tarsi trumpai nukirpti. Beje, kirpčiukus taip pat galima nešioti ant šono. Tad kirpimas tikrai universalus ir patogus.

„Giedrės bruožai ryškūs, tad kasdien jai patarčiau nepersistengti su kosmetika – rinktis rudus, smėlio spalvos šešėlius, žinoma, tušą ir šiek tiek pakoreguoti antakius – juos atitraukiant vieną nuo kito, taip praplatinant veido formą, o lūpas dažyti lašišos, koralo spalva,“ - makiažo patarimais su Giedre, kuri pati dažniausiai naudoja tik akių tušą, dalijosi Džiuljeta.

Fotosesijos metu vizažistė Urtė Linkevičiūtė, derindama makiažą prie vintažo krautuvėlėje „Komoda“ rastos sodriai žalios suknelės ir rudų Giedrės akių, pasirinko žalios spalvos akcentus, stengdamasi išvengti rėksmingo makiažo, lūpas nusprendė palikti neutralias.

Stilistė Vismantė Gabrielė Mičiulytė kartu su Džiuljeta „Komodoje“ išrinko Giedrei puikiai prie jos figūros ir naujos šukuosenos derančią žalią suknelę, juodus batelius ir rankų darbo plunksninius auskarus.

Konkurso nugalėtojai patarta dėvėti žydros, mėlynos, žalios spalvos drabužius, vengiant oranžinės ir raudonos, kas susilietų su naująja plaukų spalva ir neleistų iki galo atsiskleisti sukurtam įvaizdžiui. Kadangi Giedrės figūra labai liekna, jai patarta nešioti šiek tiek platesnius viršutinėje dalyje ir ties klubais drabužius. Taip figūrai suteikiama daugiau moteriškumo. Merginai reiktų vengti aptemptų drabužių, tačiau tuo pačiu nepaslėpti po jais gražaus liemens.

Plaukų stilistė Džiuljeta, laukdama merginos net nesvarstė, kaip bandys pakeisti jos įvaizdį: „Žinojau, pamatysiu Giedrę ir sugalvosiu. Taip ir atsitiko.“ Pati Giedrė pasikeitimu itin patenkinta. Svarbiausia mergina jaučiasi savo kailyje, nes paklausta, ar nekeista save matyti tokią veidrodyje, atsakė, kad iš karto priprato prie naujos savo išvaizdos lyg nieko ir nebūtų įvykę.

Daugiau pasikeitusios Giedrės ir pačio proceso nuotraukų - galerijoje. Kaip vertinate Giedrės pasikeitimą Jūs?

Sekite Laikas.lt naujienas ir laukite dar vienos „Pasiryžk naujam įvaizdžiui“ dalyvės Izolinos pasikeitimo.

Dovilė Raustytė
Nuotr. Rasa Kijakauskienė
fotostudija „Fotosintezė“
 

Džiuljeta Petrulienė, Femina Bona, Fotosintezė, įvaizdžio kūrimas, Pasiryžk naujam įvaizdžiui

Naujausi komentarai
2015-11-21, 18:29
Pazystu sia mergina ir tikrai puikiai atrodo .
vvv
2011-10-24, 20:51
nereikejo...
Rita
2011-10-05, 16:56
grazu labai :-)
Doovvile
2011-10-02, 14:50
Super ;) Nuostabiai Giedre atrodai! ;)))
2011-09-30, 23:10
...gražus ir mielas pasikeitimas.Labai sveikinu!
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai