Now Reading
Knygų pusryčiai. Unikalios Undinės Radzevičiūtės istorijos

Knygų pusryčiai. Unikalios Undinės Radzevičiūtės istorijos

Knygų pusryčiai. Unikalios Undinės Radzevičiūtės istorijos

„Baden badeno nebus“ – trečia Undinės Radzevičiūtės knyga po juodojo humoro ir absurdo mini romanų „Strekaza“ ir „Frankburgas“. Tai keistos istorijos apie žmones, kurių jūs nesutiksite gatvėje, o jeigu ir sutiksite, jie tų istorijų niekada jums nepapasakos…

Naujoji knyga Baden Badeno nebus atveria dar vieną šios talentingos kūrėjos briauną – mokėjimą pasakoti istorijas. Knygoje išlieka įprastas Undinės Radzevičiūtės stilius, įmanomas pavadinti „akupunktūrine proza“ – preciziški sakinių dūriai, taupus ir asketiškas kalbėjimas ir itin subtilus humoras.

Undinės Radzevičiūtės istorijos – unikalios. Atitikmenų joms lietuvių literatūroje vargu ar rastume (Kęstutis Navakas)

Į mūsų šalies literatūrą žvelgiant kaip į gyvybingą Europos literatūros dalį, tarp knygų serijos „Orientyrai“ autorių užsieniečių kūrybos pirmąkart pateikiamas ir lietuvių autorės kūrinys.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Orientyrai“ – tai knygų serija, kuri leidžia orientuotis šiuolaikinės literatūros pasaulyje ir atsakyti sau į klausimus, ar jį pažįstate, ar suprantante, kas ir kodėl jame vyksta, ir ko iš jo tikėtis? Šie kūriniai atskleidžia šiuolaikinės prozos tendencijas ir vienaip ar kitaip veikia nūdienos literatūros procesą. 

Norintieji laimėti šias knygeles dalyvaukite Laikas.lt konkurse.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top