Talentų banke - Punk Style Fėja

Laikas.lt Talentų banke - kūrėja Aušra Banienė arba kitaip - Punk Style Fėja. Kaip laiške redakcijai teigia moteris, ji tiesiog mėgsta daryti gražius darbus.

„Trokštu, kad palietus rankomis daiktą jis virstų stebuklu... mėgstu piešti, piešti ... piešti. Skaityti, svajoti... skraidyti... Patinka drugeliai, nes jie laisvi... man patinka grynas oras ir ruduo.. jis užburia savo spalvomis... Mėgstu šokti dviese su mylimu žmogumi ir būti visada apsikabinus....“, - romantiškai pasakoja Aušra.



Daugiau jos darbų galima pamatyti Facebooke ir dar vis kuriamame puslapyje Psfeja.projektas.in. Su Punk Style Fėja galima susisiekti el paštu [email protected]


PALAIKYKITE JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!

Kiekvieno mėnesio Laikas.lt žurnalo numeryje bus spausdinami du daugiausiai dėmesio susilaukę ir įdomiausi nauji talentai.

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

Aušra Banienė, mezgėja, Punk Style Fėja, talentu bankas

Naujausi komentarai
2011-10-12, 11:34
Tikrai mylinti savo kūrybinį darbą moteris. Išradinga, kruopšti ir atsakinga. Sėkmės!
2011-09-28, 20:13
Nu saunuole Ausryte ;) didziuojuosi galedamas pasakyti, jog si zmogu pazystu ir galiu vadinti savo drauge, ji is tiesu yra nuostabi ;) TAIP IR TOLIAU AUSRYTE NESUSTOK ;)
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai