Now Reading
Talentų banke – vaikiškus krikšto drabužėlius kurianti Jurga

Talentų banke – vaikiškus krikšto drabužėlius kurianti Jurga

Talentų banke - vaikiškus krikšto drabužėlius kurianti Jurga

Laikas.lt Talentų banke padaugėjo vaikiškų drabužėlių kūrėjų. Tai išties džiugina, nes originalūs, rankomis kurti drabužėliai – ne tik puiki dovana, bet ir skatinimas palaikyti mūsų kūrėjus. Šį kartą pristatome krikšto drabužėlius kuriančią Jurgą.

„Sveiki, aš esu Jurga – dviejų nuostabių berniukų mama, kurianti ir siuvanti lininius krikšto rūbelius patiems mažiausiems. Lininį audinį pasirinkau dėl jo pagrindinių savybių bei išskirtinio vaizdo. Visko pradžių pradžia – mano pirmagimio lininiai rūbeliai, kuriuos siuvau pati sūnelio krikšto sakramento
priėmimo šventei.

Juos parodžius kitoms mamoms, besiruošiančioms krikštyti savo vaikus, gavau prašymą pasiūti
drabužėlius, vėliau – antrą, trečią ir t.t. Ilgai nesiskelbiau, jog užsiimu rūbelių siuvimu, tačiau norintieji mane susirasdavo – užsakymų netrūko ir netrūksta iki šiol.

Rūbelių modeliukus kuriu ir siuvu pati, daug dėmesio skiriu apdailos detalėms, nemažai siuvu ir siuvinėju rankomis. Kiekvienas komplektukas yra siuvamas atskirai (ne masiškai), galbūt todėl jie išsiskiria savo originalumu. Kaskart stengiuosi sugalvoti kažką naujo. Kartais mane įkvėpia gražesnis audinys ar akį patraukę įdomesni akmenukai, karoliukai ar siūlai, o kartais visko pradžių pradžia tampa siuvinėjimo schema – taip ir gimsta mano modeliukai.

Idėjų savo kūriniams iki šiol nepritrūkau, trūksta tik vieno – laiko joms įgyvendinti. Visad mėgau siūti bei siuvinėti, retkarčiais neriu vašeliu, o kai šiuos užsiėmimus sujungiau į vieną visumą, įsitikinau, jog galima sukurti kažką gražaus ir nepakartojamo, mielo širdžiai bei akiai, džiuginančio ne tik mane, bet ir kitus.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Šiuo metu mane galima rasti Facebook’e. Nemažai mano kūrinių rasite štai čia.


PALAIKYKITE JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!

Kiekvieno mėnesio Laikas.lt žurnalo numeryje bus spausdinami du daugiausiai dėmesio susilaukę ir įdomiausi nauji talentai.

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top