Now Reading
Projektas „Pecha Kucha“ vyksta į Kauno rajoną

Projektas „Pecha Kucha“ vyksta į Kauno rajoną

Projektas „Pecha Kucha“ vyksta į Kauno rajoną

Kūrybinių idėjų pristatymo projektas „Pecha Kucha“ pirmą kartą Lietuvoje iš miesto keliasi į rajoną.

Kauno apskrities viešoji biblioteka visus kviečia dalytis idėjomis ir neribotu kūrybiškumu 2011 m. rugsėjo 27 dieną, antradienį, 17.30 val. Kauno rajono savivaldybės viešojoje bibliotekoje (Vytauto g. 21, Garliava).
Į renginį susirinks kūrybingų ir inovatyvių idėjų entuziastai. Šį kartą projektas turės tam tikras pristatomų temų kryptis, kurios labiausiai atspindi mūsų laikmečio aktualijas. Tai socialinė atsakomybė, savanorystė, kitoks informacinių technologijų panaudojimas ir kita. Geriausių idėjų autoriai bus apdovanoti projekto generalinio rėmėjo TEO LT, AB prizais. Pagrindinis prizas – planšetinis kompiuteris.

Taip pat įsteigtos nominacijos už išradingumą, puikų temos atspindėjimą, geriausią pristatymą ir linksmiausią idėją. Jų laimėtojai bus apdovanoti leidyklos „Alma littera“, UAB „Skinija“ ir „Copy 1“ įsteigtais skatinamaisiais prizais. Dalyvių pristatymus vertins ir geriausius išrinks kompetentinga „Pecha Kucha“ komisija.

Visi norintys viešai papasakoti apie savo sumanymus kviečiami iki 2011 m. rugsėjo 20 d. užpildyti dalyvio anketą čia ir atsiųsti parengtus pristatymus. Dalyvių amžius ir fantazija neribojami. Į neformalų renginį „Pecha Kucha“ kviečiami žmonės, galintys pasiūlyti inovatyvių idėjų, kurias galbūt pavyktų įgyvendinti ateityje.

„Pecha Kucha“ (tarti: pečia kučia) – tai inovatyvi efektyvaus, informatyvaus ir patrauklaus kūrybinių sumanymų pristatymo forma. Šis metodas gimė Tokijo mieste 2003 metais, kai architektai Astrid Klein ir Markas Dythamas sugalvojo sukurti patrauklią susitikimų terpę įvairiems menininkams, siekiantiems įdomiai ir koncentruotai pristatyti visuomenei savo idėjas ir darbus. Toks pristatymo formatas netruko paplisti po visą pasaulį.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Pecha Kucha“ esmė – glausti, įdomūs pristatymai ir gana didelis pranešėjų skaičius per vieną vakarą. Jiems skiriama 20 per projektorių rodomų skaidrių ir 20 sekundžių kiekvienai skaidrei apibūdinti. Taigi kiekvieno pranešėjo temos pristatymas trunka 6 minutes 40 sekundžių.

Daugiau informacijos www.kvb.lt arba el. paštu.

Atsineškite kišenėje idėją arba klausimą idėjų autoriams ir jaukiai praleiskite vakarą bendraminčių draugijoje!

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top