Talentų banke - vaikiškus drabužėlius kurianti Živilė

Laikas.lt „Talentų banke” – Živilė, kurianti ekologiškus vaikiškus drabužėlius.

Flaxkids„Tikriausiai tai, kas tikra, kas giliausiai širdy, – mums pasako vaikai. Jie yra didžių darbų įkvėpėjai. Iš pradžių mano siūtais vaikiškais krikšto drabužėliais puošėsi mano pažįstamų vaikai, vėliau klientų ratas plėtėsi, darbo su krikšto rūbeliais ypač vasarą buvo daug. Rinkausi natūralius audinius – rudeniui ir žiemai dažniausiai vilną, šiltesniems orams – liną, medvilnę. Kai vėl pasipylė draugų pagyros, nauji užsakymai, išdrįsau išeiti į viešumą – taip gimė FLAXKIDS.

Šiandien stengiamės vadovautis dviem pagrindinėmis taisyklėmis – pirma, drabužėliai turi būti ne tik stilingi, gražūs, bet ir patogūs, antra, nechaltūrinam ir naudojam tik natūralius audinius – daugiausiai vilną, medvilnę ir, aišku, liną“, – Laikas.lt pasakoja Živilė.

Labai greitai pasirodys pirmoji Živilės rudens-žiemos kolekcija, o kol kas jos drabužėlių galite užsisakyti Facebooke, taip pat FLAXKIDS jau galite įsigyti: Vilniuje „Svajuko dramblionėje“, Kaune „Monos“ galerijoje, parduotuvėse „Mykoliukas“, „Cocone“, Panevėžyje, Dariaus ir Girėno g. 2, prekybos centre „Žara“, parduotuvėje „Komisėlis Mažyliams“. Taip pat su kūrėja galite susisiekti elektroniniu paštu [email protected]


PALAIKYKITE JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!

Kiekvieno mėnesio Laikas.lt žurnalo numeryje bus spausdinami du daugiausiai dėmesio susilaukę ir įdomiausi nauji talentai.

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

drabužiai, drabuziai vaikams, ekologija, Flaxkids, linas, vaikai, vaikiški drabužiai, Živilė Grišmanauskienė

Naujausi komentarai
Martyna
2012-02-10, 01:05
Zivile - didelis tikras talentas! Zaviuosi ja ir jos kurybiniais atradimais! Sekmes didziausios!
L.K.
2011-11-11, 21:40
Nuostabu!!!
2011-09-23, 15:38
Labai grazus rubeliai, isskirtiniai. Net ne tik rubeliai, bet ir vaikuciai kokie parinkti :)
Brandinu minti ir as uzsisakyti pagaliau kazka :))
Liuda
2011-09-23, 13:54
Kažkaip tą pačią dainelę jau ir FB skaičiau:) apie "nukopintus" drabužėlius:) Net rašymo stilius toks pats - fui fui fui - esu nuolatinė Živilės klientė, mano vaikas reklamuoja jos drabužėlius, pažįstu Živilę ne tik KAIP KŪRĖJĄ, bet ir kaip nuostabų, nuoširdų žmogų, kurį tokie šlykštūs komentarai labai skaudina. Aš žinau, kas slepiasi po Auksinis Kardas - tad geriau atsiprašykite, nes tuoj pat ant jūsų sienos FB paviešinsiu, kokiais šlykščiais darbais užsiimat, PONIA I.L.
2011-09-23, 12:52
Sveiki auksinis kardas labai nemaloni situacija bet mes jau viska issiaiskinome jog tai konkurentu uzsakytas komentaras sekmes Jums, viesai neskelbim kas Jus is tiesu tokie esate sekmes Jums.
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai