Now Reading
Dovanų konsultantai. Grožio puoselėjimo dovanų idėjos

Dovanų konsultantai. Grožio puoselėjimo dovanų idėjos

Dovanų konsultantai. Grožio puoselėjimo dovanų idėjos

Šiandien, rugpjūčio 9-ąją, švenčiama Tarptautinė grožio diena. Kiekvienai moteriai šia proga reikėtų padovanoti tai, dėl ko jos stengiasi visą gyvenimą.

Tai gali būti paprasčiausios grožio puoselėjimo priemonės, kvepalai ar įvairiausios procedūros. Todėl šiandien Laikas.lt dovanų konsultantė Justina stengiasi priminti, kokias dovanas galima dovanoti, kad moterys būtų dar gražesnės.

Padovanokite gražiai supakuotas grožio puoselėjimo priemones su paslaptingais grožio receptais:

Veido kaukėKaukė veido odai. Tiks šiek tiek sausesnei odai, atgaivins, papuoš ir puoselės veido grožį. Jai pagaminti reikės: šiek tiek kosmetinio molio; avokado; po pora lašelių arbatmedžio bei ramunėlių aliejaus; poros šaukštų riebesnio jogurto. Visas šias priemones sudėkite į nediduką krepšelį, perriškite kaspinu ir ant gražaus popieriaus parašykite receptą: „Avokadą sutrinti iki košelės. Įmaišyti molį su jogurtu ir galiausiai įlašinti arbatmedžio bei ramunėlių aliejus. Palikti viską pastovėti bent 5 minutes, o vėliau tepti ant veido bei kaklo odos ir laikyti apie 15 min., arba kol pradėsite jausti, kad molis džiūva ir traukia veidą. Tada teks viską nuplauti vėsiu vandeniu. Vėliau galima patepti kremu”.

 Viso kūno šveitiklis. Po tokios procedūros kūnas maloniai kvepės ir bus dezinfekuotas, o čiobrelių, alyvuogių aliejus pamaitins ir sušvelnins odą, druska ir graikiniai riešutai pašalins negyvas odos ląsteles. Visas šias priemones įpakuokite į permatomą dovanų popierių. Kartu galite įdėti rožių žiedlapių su šio šveitiklio receptu: „Jam pagaminti reikės: saujos džiovintų smulkintų čiobrelių; 2 šaukštų alyvuogių aliejaus; šaukšto rupios jūros druskos; keleto maltų graikinių riešutų. Viską sumaišyti į vientisą masę palaikyti pora valandų kambario temperatūroje. Prausiantis nušveisti visą kūną.“

Mėgstančioms mėgautis net ir mažomis smulkmenomis padovanokite biokosmetikos gamybos pamoką – čia kiekviena išmoks paslaptingiausių grožio receptų. Gamta mums suteikia gausybę naudingų dalykų, tereikia mokėti juos pasiimti.

Bio kosmetika

Neturintiems laiko gamintis natūralias grožio priemones ar nuolat skubančioms tiesiog padovanokite grožio procedūras:

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

  • keturių metų laikų procedūra veidui praturtins, pamaitins ir sudrėkins pavargusią odą. Gaivinanti ir atpalaiduojanti veido procedūra patiks moterims, ieškančioms išskirtinumo, o jų oda naująjį sezoną pasitiks gaivi ir švytinti.

gaivinamoji kaukė su granatais – tai lyg saulės spinduliai ir drėgmės gaiva veido odai. Pasibaigus vasarai vis dar norisi pasilepinti šiluma. Plunksnos lengvumo gaivinamoji kaukė su granatais stebuklingai paverčia pavargusią ir išblyškusią odą į pavasariškai spinduliuojančią. Pailsėkite ypatingoje malonių garsų ir subtilių aromatų sklidinoje aplinkoje.

Braškių kaukė

  • procedūra veidui „Braškių kokteilis“ kvepianti, valanti ir jauninanti gaiva veido odai… Priešraukšlinė procedūra su braškių kauke sureguliuos Jūsų veido odos riebumą, išvalys poras, paskatins odos atsinaujinimą. Po procedūros oda taps skaisti ir kvepianti braškėmis.Viena gražiausių dovanų moteriai gali būti paprasčiausias laiškas su gražiausiais žodžiais jos grožiui pagirti. Ši dovana, tikrai sulauks nuoširdžiausių šypsenų. Laišką galite padovanoti su aromatingomis vonios priemonėmis ar smulkmenomis.

                       
              Daugiau grožio dovanų rasite ČIA.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top