Now Reading
Nauja Lady Gaga fotosesija – natūraliai graži (Foto)

Nauja Lady Gaga fotosesija – natūraliai graži (Foto)

Nauja Lady Gaga fotosesija – natūraliai graži (Foto)

Lady Gaga (tikrasis vardas Stephanie Germanotta) pasaulyje garsėja ekstravagantiškais kostiumais ir dramatišku makiažu. Tačiau šį kartą žurnalui „Harper’s Bazaare“ ji nusimetė visas kaukes ir naujame rugsėjo numeryje pasirodys visiškai natūrali.

Nors dainininkė retai kada būna be kostiumo, ji pati teigia, kad tai – tik dalis jos magijos. O visiems skeptikams atkerta – su makiažu ar be – viduje ji tas pats žmogus.

„Aš to nevadinu „natūralumu”. Manau, kad naujoji realybė yra išradingumas. Svarbiausia, būk nuoširdus tuo, ką darai. Iš tiesų, man labai patinka, kad gerbėjai iš manęs tikisi kažko neįprasto“, – žurnalui sakė atlikėja.

Nepaisant to, kad išvaizda – tik fasadas, Lady Gaga teigia, kad ji pati laimingiausia – dėvėdama kostiumą. „Jau nuo mažens buvau kitokia. Bėgiodavau nuoga nuo savo auklės ir vesdavau ją iš proto.“

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Paskutinį kartą, Lady Gaga šokiravo visuomenę, kai MTV vaizdo klipų apdovanojimo ceremonijoje persirengė vyru. Beje, tai pirmasis „Harper’s Bazaar“ juodai-baltas viršelis per 20 metų!

Daugiau Lady Gagos kostiumų rasite čia.

Laikas.lt
Nuotraukos: Dailymail.co.uk

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top