Now Reading
Vasaros festivalių aprangos kodas (Foto)

Vasaros festivalių aprangos kodas (Foto)

Vasaros festivalių aprangos kodas (Foto)

Skaičiuojame pirmas rudens dienas, kurios bent jau šiandien mūsų nelepina geru oru. Tačiau vasaros prisiminimai tokiu oru tik dar labiau sugrįžta, ypač įvairūs festivaliai, kurių buvo išties daug.

Laikas.lt visą vasarą beveik kiekvieną savaitgalį važinėjo į įvairius festivalius, juos fotografavo ir aprašinėjo. Todėl pabandėme reziumuoti visą turimą nuotraukų derlių ir apžvelgėme vasaros festivalių Lietuvoje lankytojų stilių.

Kokios mados vyravo festivalyje? Į šį klausimą dar vasaros pradžioje pabandė atsakyti mūsų žurnalistė Justė savo straipsnyje  Į muzikos festivalius besiruošiant. Pasak jos, šią vasarą festivaliuose buvo madingiausia džinsiniai šortai paaukštintu liemeniu, liemenės, platūs marškinėliai, botai arba nerti sandalai, kombinezonai, klostuotos suknelės…

Ir nors tegu meta į mados prognozes kas akmenį, tačiau daugumoje populiariausių festivalių merginos atrodė panašiai. Tai ir Tamsta muzika, ir Galapagai/Roko naktys, ir Satta, ir Bliuzai. Žinoma, kalbame bendrai, nes kiekviename festivalyje buvo daugybė originaliai apsirengusių žmonių, kurie visiškai nesivaiko madų. Taip pat pakankamai lietingi vasaros orai lėmė, kad botus galėjome matyti ant daugelio kojų.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Alternatyvesnės, nišinės muzikos festivaliuose lankytojų stilius buvo kitoks: daugiau laisvės, originalumo, rankų darbo. Tai ir Mandala, ir YAGA,  ir Tundra, ir FIRE bei kiti.

Laikas.lt foto galerijoje sudėjome visų pamatytų  festivalių lankytojų apsirengimo stilius. Jei turite ir daugiau vasaros festivalių aprangos perliukų – siųskite [email protected]

Nuotr. „Goodlife photography“, R.Barčaitės, D.Raustytės,
J.Grigaravičiaus, E.Sidaravičiūtės, V.Kytros. V.Stasaičio ir kitų.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top