Now Reading
Talentų banke – fotografė Raminta

Talentų banke – fotografė Raminta

Talentų banke - fotografė Raminta

Laikas.lt Talentų banke – fotografė Raminta Ežerskytė, kurios mėgstamiausias žanras – portretai, gatvės fotografija. Štai jos laiškas redakcijai:

„Fotografija rimčiau susidomėjau ne taip ir seniai – prieš 7-8 metus. Visada galvojau, kad meilė fotografijai yra meilė nostalgijai, praeičiai. Pasiimkite albumą senų savo nuotraukų ir jus kaip mat apims ilgesio jausmas. Man patinka, kai žmogus pamatęs savo fotosesijos ar savo šventės nuotraukas labai nusišypso. Man svarbu, kad žmonės lieka patenkinti. Tai tikrai ne savanaudiška meno sritis, nes stengiesi netik dėl savęs, bet ir dėl kitų.

Studijuoju fotografiją Vilniuje, tačiau esu kilusi iš Kauno. Mėgstamiausias žanras – portretai, gatvės fotografija. Nesu priešiška ir gamtai, macro pasauliui, tačiau žmonės nuotraukoje padaro ją pačią įdomiausią. Svajoju ateityje rimčiau pradėti domėtis, užsiimti foto žurnalistika, nors vienas žymus Lietuvos foto žurnalistas bandė mane atbaidyti sakydamas, kad čia ne moteriška profesija,tai labiau gyvenimo būdas. Manau, kad jis teisus, bet tikrai tikiu, kad būna išimčių.

Visada galima pabandyti. Kolegos yra sakę, kad mano darbuose jaučiama šiluma, subtili romantika. Galbūt taip yra dėlto, kad dažniausiai pozuoja mano artimi draugai bei šeima. Garsi fotografė Annie Leibovitz pati savo karjerą pradėjo fotografuodama savo šeimos narius. Ne paslaptis, kad reikia bendrauti su modeliu, norint išgauti norimą nuotaiką. O su kuo bus lengviau bendrauti, nei su savo geriausiu draugu?

Šiandien fotografuojančių daug. Nemanau, kad tai blogai. Kai kurie kolegos pyksta, kad bet kas gali nusipirkti veidrodinį fotoaparatą ir vadinti save fotografu. Man tie žmonės nekelia pykčio. Kaip tik džiugu, kad bando atrasti save. Patikėkit, tikrai mylintis fotografiją nenumes fotoaparato metams į palėpę, o apsimetinėjantysis pažais su nauju žaisliuku ir galiausiai užmirš savo trumpalaikes ambicijas.

Užbaigsiu savo pristatymą trumpu anekdotu: „Padavėjas restorane pamatė, kad prie jo staliuko sėdi žymus fotografas. Prieina prie jo ir sako: „Pone, aš labai žaviuosi Jūsų fotografijomis, turbūt turite labai gerą kamerą”. Fotografas pavakarieniavo, pasikvietė padavėją ir pasakė: „Man labai patiko Jūsų patiekalai, turbūt turite labai gerą krosnį ”.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Daugiau Raminots darbų rasite Facebooke ir čia.


PALAIKYKITE JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!

Kiekvieno mėnesio Laikas.lt žurnalo numeryje bus spausdinami du daugiausiai dėmesio susilaukę ir įdomiausi nauji talentai.

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top