Konkurso „Pasiryžk naujam įvaizdžiui“ dalyvė Elita

Pristatome konkurso „Pasiryžk naujam įvaizdžiui“ dalyvę Elitą.

Elitos paprašėme parašyti, kokiems trims radikaliems įvaizdžio pokyčiams (šukuosenos, makiažo,aprangos) ji pasiryžtų. Tai nereiškia, kad merginos išvardinti radikalūs pasikeitimai ir bus padaryti, tiesiog mums buvo įdomu, kokius pasikeitimus Elita leistų padaryti akcijos metu.

„Laba diena, nedalyvauju aš jokiuose konkursuose, tad nusprendžiau sudalyvauti bent kartelį. Tačiau iškarto sakau, kad net nesitikiu laimėti, manau yra daugiau žmonių, kurie yra verti laimėti.  Apie įvaizdžio pokyčius dažniausia esu pasiryžusi viskam, tačiau plaukai man yra "šventas dalykas" jų liesti bet kam nepatikiu, dažyti plaukų gyvenime nedažiau ir nedažysiu turbūt, kol nepražilsiu, patinka man būti rudaplaukiai, kažkada kirpausi plaukus iki pečių, bet dabar auginu ir nekerpu visą laiką vaikštau palaidais plaukais, nes mano manymu turiu negražias ausis, tad jas slepiu po jais.

Makiažas... visuomet patinka eksperimentuoti, mėgstu kartais kokiomis svarbiomis progomis nueiti pas specialistę, kad ši mane padailintų", - savo laiške redakcijai rašo mergina.

Džiuljeta Petrulienė, Femina Bona, Fotosintezė, konkursas, Pasiryžk naujam įvaizdžiui

Naujausi komentarai
Paulius
2011-08-29, 11:03
Oj kokia žavi garbanė :)
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai