Dovanų konsultantai. 7 pramogų idėjos tiems, kurie turi tik 50 litų

Dažnai norite nuveikti daugiau nei turite galimybių? O patrauklios reklamos nuolat erzina kviesdamos išbandyti nepamirštamas pramogas?

Nenusiminkite, dabar ir Jūs galite laisvalaikį praleisti taip, kad įspūdžiai išliktų visą gyvenimą! Laikas.lt dovanų konsultantai Justina ir Tadas siūlo dovanų idėjas tiems, kurie turi tik  50 litų.

„Drift Taxi“

Norintiems patirti kažką naujo būtina išbandyti „Drift Taxi“. Pats slydimas - „driftas“ -  truks tik kelias minutes, bet to pakaks, kad pajustumėte šio sporto greitį, adrenaliną, o iš bolido išliptumėte kupinas įspūdžių.

Ekskursija po socializmo muziejų

Aplankykite vienintelį pasaulyje požeminį socializmo muziejų, kuris sugrąžins Jus į autentišką 1984-ųjų SSRS. 25 kilometrai už Vilniaus po žeme esančiame bunkeryje slypi „įkalintas“ dingęs pasaulis, vieno iš JAV prezidentų vadintas „blogio imperija“. 3000 kvadratinių metrų požeminiame bunkeryje galėsite pamatyti ir nufotografuoti tai, ko nebėra niekur kitur, o yra buvę 1984-ųjų SSSR. Ekskursijos pabaigoje, skambant devintojo dešimtmečio sovietinės muzikos šlageriams, Jūsų laukia sovietinė užkandėlė.

Stalo tenisas

Ieškantiems naujo hobio reikėtų išmokti žaisti stalo tenisą. Padedami profesionalaus trenerio susipažinsite su išties azartišku žaidimu, taigi lietingą dieną tikrai nebereikės svarstyti, ką nuveikti. Treniruotės metu treneris dirba su kiekvienu žmogumi individualiai. Taisyklingi judesiai ir taisyklingas stovėjimas prie teniso stalo pasirodys daug reikšmingesni, nei Jums atrodė.

Šaudymas koviniais ginklais

Dabar adrenalino kupiną šaudymą iš 4 skirtingų kovinių ginklų jau galite išbandyti vos už 35 litus. Šaudymo metu išbandysite: 9mm pistoletą „Makarov“ (1953 m.); galingiausią pistoletą –  „TT" (Tokarev Tula, 1952 m.); karabiną „Mosin – Nagant“ (1943 m.) ir automatą „Kalashnikov“. Legendiniai koviniai ginklai, parako kvapas ir profesionalūs patarimai – viskas ko reikia ekstremaliai pramogai.

Vyno degustacija

Norintiems atrasti dar nepažinto vyno skonį ir įvairiausių užkandžių derinius būtina sudalyvauti vieno subtiliausių gėrimų – vyno degustacijoje. Unikalios pažintinės degustacijos metu paragausite 4 skirtingų regionų vynus, prie kurių bus pritaikyti įvairiausio skonio sūrių bei alyvuogių užkandžiai. Degustacija vyks pagal visas vyno degustavimo taisykles – vyną vertinsite akimis, nosimi, burna, daugiau sužinosite apie vynuogių rūšis, regionų ypatybes bei kerintį vynų pasaulį.

Krepšinis

Dabar, kai visa Lietuva skanduoja „Mes už krepšinį!“, būtina prisiminti, ką reiškia pačiam būti krepšinio aikštelėje. Sekmadieniais ir darbo dienomis vakarais skirtingose krepšinio aikštelėse Vilniuje vykstančiose treniruotėse laukiamas kiekvienas. Treniruočių metu bendrą tvarką prižiūri ir kiekvieno žaidėjo statistiką veda patyrę statistai, todėl visi komandos nariai praleidžia tiek pat laiko aikštelėje.

Jogos užsiėmimai

Daugeliui žmonių joga pirmiausia yra būdas išlaikyti sveiką ir lankstų kūną, į kurį būtų malonu pasižiūrėti ir kuriame būtų patogu gyventi. Norėdami suprasti, kas iš tikrųjų yra joga – turite tai išmėginti patys! Žmonės į jogą ateina vedami skirtingų tikslų. Vieni ateina pasisemti ramybės, kiti ieškodami pagalbos arba tikėdamiesi išspręsti iškilusias problemas. Bet kuri priežastis, paskatinusi Jus susidomėti joga, gali būti priemonė ir instrumentas suteikiantis neribotas galimybes tobulėti ir gauti iš gyvenimo daugiau nei visiems rūpi. Vidinės ramybės, kūno ir sielos harmonijos kupinas užsiėmimas taps neatsiejama Jūsų gyvenimo dalimi.

       Daugiau dovanų idėjų galite rasti ČIA!

dovanos, geradovana, geradovana.lt, konsultacijos

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai