Now Reading
Savaitgalio receptas. Cukinijų blyneliai

Savaitgalio receptas. Cukinijų blyneliai

Savaitgalio receptas. Cukinijų blyneliai

Šio savaitgalio receptas – labai paprastas ir skanus. Tereikia nubėgti į turgų ar prekybos centrą ir nusipirkti cukiniją, o likusieji produktai dažniausiai ir taip guli daugelio šaldytuve.

Jums reikės:

vidutinio dydžio cukinijos
2 kiaušinių
3 šaukštų grietinės
skiltelės česnako
1/2 stiklinės kvietinių miltų
žiupsnelio druskos ir juodųjų pipirų

Kaip gaminti:

Cukiniją nuplauname ir sutarkuojame stambia tarka. Tada į indą įmušame kiaušinius, įdedame grietinę, smulkiai supjaustytas česnako skilteles bei pabarstome druska su pipirais. Viską gerai išmaišome ir po truputį maišant beriame persijotus miltus. Tešla turi gautis tiršta. Kepti įkaitintoje keptuvėje, kol abi pusės vienodai iškeps. Patiekti su grietine.

Skanaus. Daugiau receptų rasite Laikas.lt receptų rubrikoje.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top