Konkurso „Pasiryžk naujam įvaizdžiui“ dalyvė Rita

Pristatome konkurso „Pasiryžk naujam įvaizdžiui“ dalyvę Ritą.

Ritos paprašėme parašyti, kokiems trims radikaliems įvaizdžio pokyčiams (šukuosenos, makiažo,aprangos) ji pasiryžtų. Tai nereiškia, kad moters išvardinti radikalūs pasikeitimai ir bus padaryti, tiesiog mums buvo įdomu, kokius pasikeitimus Rita leistų padaryti akcijos metu.

 „Labai norėčiau sudalyvauti Jūsų konkurse. Sutikčiau keisti viską nuo A iki Z. Manau, jog didžiausių pokyčių reikalautų plaukai - norėčiau atrasti savo spalvą, kirpimą. Taip pat būtų įdomu, kokį makiažą padarytų specialistai, nes pati beveik nesidažau, naudoju tik tušą ir Egipto žemę. Drabužiai taip pat neišsiskiriantys - juodos ar baltos spalvos, daugiau ofisinio stiliaus, tad būtų įdomi ir stilisto konsultacija“, - savo laiške redakcijai rašo moteris.

Dalyvavimo konkurse „Pasiryžk naujam įvaizdžiui“ sąlygas rasite čia.

Džiuljeta Petrulienė, Femina Bona, Fotosintezė, konkursas, Pasiryžk naujam įvaizdžiui

Naujausi komentarai
Lina
2011-08-20, 12:33
kas per zmoniu pykciai. kaip vaiku darzelyje. :D kiekvieno skoniai skirtingi. kiekvienam zmones grazus skirtingai. tj kam cia dar rasinet ivairias slykstynes ir terst komentarus :D tiesiog parodot kokie patys esate i zmones nepanasus primatai :D nemanau kad cia yra vieta ir laikas rasyt ivairias peizaliones ir nusisnekejimus. Zmogus kuris cia dalyvauja yra drasus ir tikrai vertas geru balu, nes visi tie kas komentuoja nesamones ir moka tik sneketi tera paprasciausi bailiai, kurie patys nedrysta det savo nuotrauku kad butu ispeikti. maziau snekekit nesamones. Laikykis mergyt, ir nekreipk demesio i visus nusisnekejimus situ nepraustaburniu.
Paulius
2011-08-19, 15:34
Kur moderatoriai, kai jų taip reik? :/
Dalyve
2011-08-18, 20:26
Gaila kad nevyksta smegenu operacijos konkursas, manau kaikas be konkurencijos laimetu :) Tiek turet laisvo laiko rasineti komentarus... pavydu :) sekmes ;)
Q
2011-08-17, 22:45
001 - burbuliukai, sakai? Pasižymėsim...
Moniqtia001
2011-08-17, 22:42
Raudoni burbuliukai, girdejau, buna ir nuo meiles zhaidimu, Q :P
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai