„Karklė 2011” - gera muzika vaizdingoje aplinkoje (foto)

Karklės festivalis, vykęs ant vaizdingo jūros kranto, sutraukė išties nemažas minias žmonių. Ne aplinkinių miestų gyventojams festivalis buvo puiki proga pasimaudyti šaltoje Baltijos jūroje ir pasiklausyti geros muzikos gražioje aplinkoje.

Vos atvykus pasitiko gerai nusiteikę savanoriai ir apsauga, kuri nelabai tikrino, ką įsineši į teritoriją. Festivalyje didžiausios minios klausytojų susilaukė grupės SEL, „Antis“ ir „G&G Sindikatas“. Gaila, kad Didžiojoje scenoje groję užsieniečiai nebuvo sutikti su dideliu entuziazmu ir gausiais aplodismentais. SEL juokais paprašė parodyti sunkiosios muzikos grupės atlikėjams iš Estijos, kaip šokinėjama per popso koncertus.

Nemažai susižavėjimo susilaukė Kopų scena, kur muzikos galėjai klausyti ne tik ant kopos, bet ir pajūryje. Daugiausia susidomėjimo sulaukė joje koncertavę „Liūdni Slibinai“, Jurga, Mantas.

Visą laiką palapinių stogus kilnojo ir žemę virpino „Jagerbull Club“, kur po visų koncertų dalyviai linksminosi su Jovani, DJ Mamania ir kt. Prie pat šėlstančio klubo įsikūrusiame „Švyturio menų doke“ vyko „Betoninių triušių“ pasirodymas ir kiti koncertai.

Tvarka teritorijoje buvo gera, bet ne ideali. Kai kur, ypatingai paplūdimyje, trūko šiukšlinių, todėl festivalio dalyviai metė šiukšles tiesiog į vieną krūvą. Tačiau didžiulis pliusas organizatoriams, kad nepagailėta skirtingose vietose įrengtų tualetų, prie kurių tikrai nereikėjo stovėti ilgose eilėse. Buvo dušų, kriauklių - visi žemiški patogumai gamtoje.

Pramogų festivalyje pakako. Prie jūros galėjai įsilįsti į didelį burbulą ir pabėgioji, t.y. nerangiai pasiridenti ant bangų. Vyko smagios diskotekos. Atsirado plaukiojančių baidarėmis, lendančių į čia pat atvežtą pirtį ir iš jos su emocijomis veide bėgančių atsivėsinti į jūrą. Beveik visos pramogos buvo mokamos.

Prie didžiosios scenos buvo įrengtos net dvi blaivyklos. Taip porą klykti priverčiančių atrakcionų praminė festivalio dalyviai. Beje, nemokama ir smagia pramoga tapo prie Didžiosios scenos pasirodęs klounas. Pastarasis ne tik juokavo, rodė triukus, bet ir nuoširdžiai linksmino susirinkusią publiką...

Daugiau įspūdžių galerijoje.

Laikas.lt

Antis, karklė, Karklė 2011, kava, koncertas, maistas, pramogos, sel, sindikatas

Naujausi komentarai
2011-08-17, 20:09
Sveiki, ar būtų įmanoma gauti savo nuotrauką?Nes išsisaugoti nepavyko, būtų šaunu jei susisiektumėte su manimi, ačiū :)
skaitytojas
2011-08-17, 11:09
Varganas rašinukas.Graudu skaityti tokį skurdų tekstą.
hara
2011-08-15, 22:39
nu man straipsnis kaip straipsnis, eilinis ir niekuo neišsisiriantis,
straipsniu specelistas
2011-08-15, 22:07
butent katastrofa ne straipsnis :) :) :)
aiste
2011-08-15, 20:35
nuotraukos kaip nuotraukos, bet jau tekstas... susiimkit, zurnalistai, truputuka ir skaityti bus malonu.
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai