Now Reading
Ilgąjį savaitgalį sulauksime 30 laipsnių karščio

Ilgąjį savaitgalį sulauksime 30 laipsnių karščio

Ilgąjį savaitgalį sulauksime 30 laipsnių karščio

Į Lietuvą savaitgaliui sugrįžta kaitra. Vietomis sulauksime trumpo lietaus, tačiau geriau pasirūpinkime ne skėčiais, o galvą pridengiančiomis kepuraitėmis, skarelėmis ir saulės akiniais. Ramiau jausis tik pajūryje įsitaisę poilsiautojai – ten bus kiek vėsesni ir su lietumi orai.

Šeštadienio naktį dar bus vėsu – 13 laipsnių, o pajūryje šiek tiek šilčiau – iki 16. Palyti turėtų visoje Lietuvoje. Dieną šilčiausia bus rytiniuose šalies rajonuose – iki 26 laipsnių. Kitur apie 21-24 laipsnius aukščiau nulio. Visur žada palyti, o pajūryje bei vidurio Lietuvoje dangų apšvies ir žaibai. Pūs vidutinio stiprumo, 2-3 metrų per sekundę, besikeičiančios krypties vėjas. Tik pajūryje kiek vėjuočiau. 

Sekmadienio naktis jau bus šiltesnė – apie 15-16 laipsnių. Be lietaus. Dieną palynos vakariniuose ir rytiniuopse šalies rajonuose, tačiau vidurio Lietuvoje išliks sausa. Termometrų stulpeliai šoktelės iki 27 laipsnių.

Pirmadienio naktį sušils iki 17 laipsnių, pajūryje – iki 19-kos. Be lietaus. Dieną termometro stulpeliai pakils dar aukščiau – iki 30 laipsnių. Pajūryje karščiai ne tokie dideli – iki 26 laipsnių. Lietaus taip pat nenumatoma.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Antradienį sugrįžę į miestus ir darbus vėl sulauksime lietaus. Pajūryje žadama perkūnija. Naktį – 15-19 laipsnių aukščiau nulio, dieną – iki 26, o pajūryje iki 22 laipsnių šilumos.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top