Now Reading
Pasirodė naujas Laikas.lt žurnalo numeris. Tema – sportas

Pasirodė naujas Laikas.lt žurnalo numeris. Tema – sportas

Pasirodė naujas Laikas.lt žurnalo numeris. Tema - sportas

Pristatome jau keturioliktą Laikas.lt numerį, kurio pagrindinė tema – sportas. 

Prisipažinsime, kad plaukiame kartu su visais Lietuvos gyventojais krepšinio manijos upe, tačiau ne krepšinis pagrindinė numerio tema. Nusprendėme pažvelgti į sportą ir iš kitos scenos pusės, t. y. mūsų – krepšinio sirgalių – tribūnos, taip pat įdėmiau patyrinėsime sportininkų aprangas, ką jie valgo ir t.t. Nessportas įdomus visiems, net ir juo nesidomintiems, žiūrint iš kokio kampo į jį žvelgsi.

Šiame numeryje skaitykite:

Sporto sirgaliai – kaip mes išreiškiame savo palaikymą ne tik krepšinyje, bet kitose sporto šakose? Pavyzdžiui, tenise, kurio aikštelėje reikia elgtis ramiai ir nekelti triukšmo. Kaip rašo Martynas, jei vienas sporto sirgalius metė plytą, tai jo pačio, o ne visų šalies sirgalių, kultūros lygio atspindys.

Pristatysime Jums išties keistą sporto šaką – kerlingą, kuris kaip tik nevadinamas. Šachmatai ant ledo, šlavėjų sportas, juokingas žaidimas su šluotomis ir pan. Taip pat pasidomėjome rope jumpingu – šokinėjimu nuo nejudančių objektų naudojant alpinistinę įrangą. Lietuvoje šio sporto entuziastai yra įkūrę šuolių su virve asociaciją, kurią sudaro 12 narių ir nuolat dalyvauja varžybose.

Kaip sporto tema be grupės „Sportas“? Mūsų muzikos apžvalgininkas Mindaugas pakalbino „Sporto“ lyderį Maruką apie grupės susikūrimą, kitus narius ir asmeninius pomėgius. Išduosime, kad Maruko ateities planai – kurti klausomą lietuvišką muziką normaliems žmonėms ir permiegoti su Lady Gaga.

Krepšinis daugeliui asocijuojasi su tautiško identiteto stiprybe, sportinėmis aistromis, alumi ir kt. Pabandykime apie krepšinį kalbėti šiek tiek iš kitos pusės. Tikriausiai labai nedaugelis susietų krepšinį ir madą, tačiau… Kokios krepšinio aprangos mados vyravo seniau? Ar krepšininkės vėl pradės dėvėti sukneles aikštelėje?

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Taip pat pakalbėsime apie sportininkų mitybą ir kokio maisto reikia norint tapti geru sportininku. Ir kaip visada: naujai atrasti talentai ir, žinoma, labai išsamus renginių gidas. 

Naujas numeris išeis rugsėjo 5 dieną. 
Taip pat kviečiame „pavartyti” žurnalą čia.


Žurnalą galite rasti:
Vilniuje: verslo centruose, „Mambo Pizza“, „Bravarija“, „Coffee Inn“, „Submarinas“, „Pica ir Kava“, „Bermudai“, „Tamsta,“ „Briusly“, „Woo“, „Paparazzi“, „Pit Stop Pizza“, „Bambalynė“, „Orgazmus “,,Du drakonai“, kino teatre „Pasaka“, ISM, VGTU, TVM, Vilniaus kolegijos verslo vadybos fakultete, VPU, VU, MRU, „Crustum“ PC Ozas, restoranas „InDay“, „Sushi Express“, „Sushi House“, „Milkshake Bar“, „People Bar“, „Livin“, „Kibin Inn“, „Wok to Walk“, „B bar“, „Užupio picerija“, „Prie angelo“, teatre „Domino”, Jaunimo teatre, „Itališka vyninė“, restoranas „Bunte Gans”, „X club shop“, viešbutis „Congress” ir „Adelita”, Kongresų rūmuose, Menų spaustuvėje, „Skalvija”, „Havana social club“, „SPA Vilnius DIA“, „Vero Cafe“, „Šviežia kava“.
Kaune: verslo centruose, „Mambo Pizza“, „Bravarija“, „Coffee Inn“, „Sandija“, „Ramzis II“, VDU, KTU, „Blue orange“, „Mio Cafe“, „Presto“, „Supremo“ kavos namai, „City Cafe“, „Bella Italia“, „Boun Giorno“, „Pas Stanley“, „Sushi express“, „Coffe inn“, „Vero Cafe“, „Buon Giorno Taverna“ ir kt. Klaipėda: kavinėje „Laikraštis“, „Cukrainė“, „Bistro“, bare„Senoji Hansa“, „Eldorado“, „Kurpiai”, „Max Coffee”, „Submarinas”, „Mambo”, „Memelis“, „Tamsta“ ir kt.
Palangoje: „Žuvinė”, „Armėniška virtuvė“, Steak House „Lašas“, bare „Vila Gražina“, „Pajūrio žibintas“, „Manta picerija“, „Baras 1925“, „Armėnų virtuvė“, „Alanga“, „Gabija“, „Kerpė“, „Pelikanas“ ir kt.
Visoje Lietuvoje: „SPA Vilnius SANA“, „Kautros“ tarpmiestiniuose autobusuose.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top