Now Reading
Savaitgalio receptas. Skaniausi pasaulyje blyneliai su uogomis

Savaitgalio receptas. Skaniausi pasaulyje blyneliai su uogomis

Savaitgalio receptas. Skaniausi pasaulyje blyneliai su uogomis

Laikas.lt šio savaitgalio receptą parinko išties paprastą, bet nepaprastą savo skoniu. Nors kaip kepti blynus žinote visi, šį kartą rekomenduojame išties skaniausių pasaulyje blynų receptą, kurį išbandėme patys.

Jums reikės:

170 g miltų, 2 kiaušinių, stiklinės (250 ml) pieno, 5 šaukštų cukraus, 1,5 šaukštelio kepimo miltelių, šiek tiek druskos, 2 šaukštų lydyto sviesto, 8 šaukštų šviežių uogų (spanguolių, mėlynių), cukraus pudros.

Ruošimas:

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais bei įberkite žiupsnelį druskos. Miltuose padarę skylutę į ją įmuškite kiaušinius ir supilkite pieną. Suberkite cukrų, trintas uogas, ir viską gerai išmaišykite. Kepkite keptuvėje be riebalų. Beje, ugnis turi būti maža, kitaip blyneliai prisvils. Patiekite su likusiomis uogomis ar apibarstę cukraus pudra.

Skanaus

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top