Now Reading
Talentų banke – iš saldainių kurianti Agata

Talentų banke – iš saldainių kurianti Agata

Talentų banke - iš saldainių kurianti Agata

Laikas.lt Talentų bankas pasipildė dar viena nare, kurios kūryba yra saldi tiesiogine prasme. Pristatome iš saldainių gėlių puokštes ir kita kuriančią Agatą. Štai jos prisistatymas:

„Visuomet buvau vienaip ar kitaip susijusi su menu – ilgą laiką siuvinėjau, vienu metu kūriau papuošalus, tad namai visuomet buvo pilni mano rankų darbo. O šiuo metu visus pomėgius ir sukauptą patirtį bandau perteikti kūryboje iš saldainių. Taip – galiu sukurti bet ką iš saldainių.

O viskas prasidėjo prieš pusantrų metų, kai į akis krito internete pamatytas saldainių medis. Artėjo Kalėdos, todėl pamaniau, kad būtų visai miela sukurti tokį medelį tetai dovanų. Pasiskaičius bendraminčių forumus, susirinkau reikalingus įrankius, dekoracijas bei saldainius ir kibau į darbus.

Pirmas saldainių medis man atrodė tobulas, nors dabar jame įžvelgiu daug trūkumų. Galbūt tuomet net nebūčiau pagalvojus apie tolesnę kūrybą iš saldainių. Bet mano pirmąjį saldainių medį užsinorėjo nupirkti internete nuotrauką pamačiusi moteris. Tuomet supratau, kad galiu nudžiuginti dar ką nors šiais saldžiais kūriniais. Pradėjau kurti medžius visiems artimiesiems, po truputį mokiausi gudrybių, atradau savo stilių. Na, o po beveik pusės metų supratau, kad vien saldainių medžius kurti ne taip įdomu, norėjosi pažinti naujas technikas, todėl sukūriau pirmąjį gyvūną iš saldainių – ežiuką. Toliau sekė vis nauji darbai iš saldainių. Esu sukūrusi daug skirtingų dizainų ir formų laivų, tame tarpe ir piratų. Savo kolekcijoje turiu ir nemažai gyvūnų iš saldainių: ančiuką, boružėlę, gulbes, gandrą, povą, flamingą, zuikį. Taip pat esu kūrusi automobilį, tanką, lėktuvą, nešiojamą kompiuterį, gitarą, futbolo kamuolį, besmegenį, vynuoges, ananasą iš saldainių. Ir tai tik pradžia.

Didžiausia svajonė – ateityje turėti mažytę jaukią saldumynais kvepiančią parduotuvėlę , kurioje galėčiau kurti ir džiuginti savo darbais kitus žmones, nes dabar tai tik mano pomėgis, kurį galiu įgyvendinti laisvu nuo studijų metu.

Mano kūrybą galite apžiūrėti internetiniame puslapyje.


PALAIKYKITE JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kiekvieno mėnesio Laikas.lt žurnalo numeryje bus spausdinami du daugiausiai dėmesio susilaukę ir įdomiausi nauji talentai.

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top