Now Reading
Talentų banke – meniškos sielos Julija

Talentų banke – meniškos sielos Julija

Talentų banke - meniškos sielos Julija

Šiandien Talentų banke papuošalus kurianti, ant šilko piešianti, muilą verdanti, žvakes gaminanti ir visaip kaip įmanydama save realizuojanti Julija. Mergina pati plačiau apie save:

„Sveiki, mano vardas Julija. Esu meniškos sielos žmogus. Dar penktoje klasėje pradėjau domėtis menu. Iš pradžių siuvinėjau kryželiu, po to pradėjau rašyti eilėraščius, prieš trejus metus susidomėjau fotografija, o baigusi mokslus – rankdarbiais. Prieš metus pradėjau daryti papuošalus, pačius paprasčiausius, vėliau, radus internete keletą įdomių svetainių, kuriose buriasi rankdarbių mėgėjai, pradėjau kurti sudėtingesnius ir įdomesnius papuošalus. Mėgstu naujoves, todėl turėdama daug laisvo laiko ir be galo didelį norą daryti kažką naujo, ėmiau ieškoti vis naujų ir naujų saviraiškos formų. Ko tik aš nedariau… Per šiuos metus išbandžiau save daug kur.

Dariau papuošalus iš akmens, modelino, vilnos. Vėliau iš pastarosios medžiagos – šalikus, šlepetes, rankines ir drabužius; tapiau ant drobės; gaminau muilą, lūpų balzamą, kremą; piešiau ant šilko, išbandžiau dekupažą, dariau želines ir paprastas žvakes bei vonios burbulus. Esu be galo smalsi, norinti atrasti gyvenime kažką naujo, nemėgstanti monotonijos ir pilkų spalvų, norinti dalintis su kitais savo nuoširdumu ir dalele savęs.”

Julijos darbų pavyzdžiai – nuotraukų galerijoje ir ART in CART.

Kas yra ART in CART?

ART in CART pradėjo savo veiklą sutarus keliems draugams, o šiuo metu vienija virš 30 įvairių sričių kūrėjų, nuo menininkų profesionalų iki tų, kurie dar tik ieško savojo kelio. Visi autoriai ne tik siūlo ir rodo savo darbus, bet ir teikia individualias paslaugas.

Mūsų tikslas populiarinti lietuvių kūrėjų darbus ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Sukurti bendruomenę, kur kiekvienas narys padėtų ir papildytų vienas kitą.

Mes siekiame padėti menininkams, kūrėjams parodyti savo darbus plačiai auditorijai, tuo pat metu surasti tuos, kuriems tie darbai yra reikalingi.

Džiaugiamės kiekvienu apsilankiusiu mūsų parduotuvėje ir kiekvieno laukiame.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


BALSUOKITE UŽ JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!

Kiekvieno mėnesio žurnalo numeryje bus spausdinamas interviu su Jums labiausiai patikusiu talentu.

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top